Rămâi conectat

Sport

Foame de puncte pentru Performanța Ighiu, înaintea deplasării la Reghin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu are deplasare la Reghin, în “orașul viorilor”, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17.00, după o pauză de două săptămâni (o victorie la “masa verde” cu retrasa Viitorul Ghimbav) și o serie de trei jocuri fără victorie, motiv pentru care formația condusă de Mihai Manea a ajuns pe ultima treaptă a podiumului (41 de puncte).

Cu un punct în ultimele 270 de minute și înfrângeri în derby-urile cu “U” Cluj și Metalurgistul Cugir, ighienii evoluează în fieful ocupantei poziției a 9-a (28 de puncte), Avântul având parte de trei întâlniri la rând cu formații din Alba: a fost 0-1 acasă cu Metalurgistul, acum vine Performanța, iar miercuri, în runda intermediară, este deplasarea la Galda de Jos.

De data aceasta, “principalul” Ighiului are întregul efectiv la dispoziție, cu excepția juniorului E. Crișan (accidentat și convocat la lotul național Under 18 pentru dubla cu Muntenegru), pregăsindu-se în regim normal Hidișan, Circov sau Cordoș. “Avem nevoie de puncte pentru a ieși din pasa proastă. Trebuie să ne revenim după ce în ultimele trei întâlniri nu am reușit rezultatele scontate. Încercăm să câștigăm, să creștem în plan moral, în ideea de a ne reveni”, a declarat antrenorul Mihai Manea. În etapa a 24-a a Seriei a 5-a Unirea Alba Iulia stă, iar săptămâna ce urmează avem parte de o rundă intermediară, motiv pentru care conjudețenele vor susține 3 jocuri într-o săptămână. Pentru Performanța este miercuri disputa de acasă cu Sănătatea Cluj, iar sâmbătă, 28 aprilie, derby-ul “de Alba” de la Galda de Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea