Foame de puncte pentru Performanța Ighiu, înaintea deplasării la Reghin

Paul Voicu - Primar 2020

Performanța Ighiu are deplasare la Reghin, în “orașul viorilor”, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17.00, după o pauză de două săptămâni (o victorie la “masa verde” cu retrasa Viitorul Ghimbav) și o serie de trei jocuri fără victorie, motiv pentru care formația condusă de Mihai Manea a ajuns pe ultima treaptă a podiumului (41 de puncte).

Cu un punct în ultimele 270 de minute și înfrângeri în derby-urile cu “U” Cluj și Metalurgistul Cugir, ighienii evoluează în fieful ocupantei poziției a 9-a (28 de puncte), Avântul având parte de trei întâlniri la rând cu formații din Alba: a fost 0-1 acasă cu Metalurgistul, acum vine Performanța, iar miercuri, în runda intermediară, este deplasarea la Galda de Jos.

ELIT

De data aceasta, “principalul” Ighiului are întregul efectiv la dispoziție, cu excepția juniorului E. Crișan (accidentat și convocat la lotul național Under 18 pentru dubla cu Muntenegru), pregăsindu-se în regim normal Hidișan, Circov sau Cordoș. “Avem nevoie de puncte pentru a ieși din pasa proastă. Trebuie să ne revenim după ce în ultimele trei întâlniri nu am reușit rezultatele scontate. Încercăm să câștigăm, să creștem în plan moral, în ideea de a ne reveni”, a declarat antrenorul Mihai Manea. În etapa a 24-a a Seriei a 5-a Unirea Alba Iulia stă, iar săptămâna ce urmează avem parte de o rundă intermediară, motiv pentru care conjudețenele vor susține 3 jocuri într-o săptămână. Pentru Performanța este miercuri disputa de acasă cu Sănătatea Cluj, iar sâmbătă, 28 aprilie, derby-ul “de Alba” de la Galda de Jos.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...