// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Florin Roman: PNL solicită demisia imediată a ministrului Carmen Dan. PSD foloseşte politic Regimentul de Gardă şi Cavaleria Jandarmeriei

Fără precedent în istoria acestei arme respectate. Regimentul de Gardă şi Cavaleria Jandarmeriei Române, ceea ce are mai bun aceasta armă respectată, a fost adusă la Alba Iulia pentru a da onorul în fata liderilor PSD.

Mai exact, în fata preşedintelui Comisiei de Apărare, senatorul PSD de Arad, dl Căprar, care a mulţumit liderului judeţean al PSD Alba, deputatul Ioan Dârzu. Legea spune că onorul gărzii de onoare trebuie dat în acest caz prefectului ca reprezentant al Guvernului în teritoriu. Mai mult decât atât, a simţit nevoia să dea un mesaj cu iz politic şi deputatul PSD de Alba, în timp ce bieţii militari de abia mai stăteau în picioare din cauza căldurii.

Toată această implicare a Regimentului de Gardă al Jandarmeriei a fost decisă la solicitarea prefectului PSD de Alba, de ministrul de Interne, Carmen Dan. Niciodată, în ultimii 28 de ani, nimeni nu a îndrăznit să amestece unitatea de onoare a Jandarmeriei în acţiuni politice, unde PSD a confiscat public o sărbătoare de altfel frumoasă. Cât de mult tupeu să ai să vorbeşti de Centenar şi patriotism, când tu PSD votezi împotriva arborării tricolorului pe străzile oraşelor româneşti de la Marea Unire. Solicit public demisia şefului Jandarmeriei, ca slugă a PSD, care în fiecare zi face de ruşine corpul de elită al Jandarmeriei şi această armă sfântă a poporului român.

PNL solicită demisia imediată a ministrului Carmen Dan, o altă sluga umilă a tătucului de la Teleorman, care murdăreşte imaginea acestui minister şi îl subordonează politic. Spre cinstea lor, cei de la Ministerul Apărării au refuzat să implice unitatea de elită într-o acţiune reuşită, dedicată Unirii şi Centenarului, confiscată de discursurile parlamentarilor PSD. Jos mâna voastră murdară hoţilor de pe Armată şi Jandarmerie, din partea unui Guvern care îşi bate joc de Centenarul Marii Uniri!

Solicit ministrului de Interne răspunsuri urgente referitoare la cine a plătit cheltuielile de deplasare ale Regimentului de Gardă şi cine a decis protocolul acestei manifestări confiscat de “ciuma roşie”?

Florin Roman

Deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Florin Roman: PNL solicită demisia imediată a ministrului Carmen Dan. PSD foloseşte politic Regimentul de Gardă şi Cavaleria Jandarmeriei

 1. Albaiulianul 29.05.2018 la 13:16

  Domnule Roman, dacă ați apreciat atât de mult evenimentul de ieri, de ce ați refuzat sa le adresați câteva cuvinte cetățenilor care v-au votat, să înțeleg ca ati participat pentru găsi defecte evenimentului.

 2. Alba 29.05.2018 la 13:34

  Domnule Roman, dacă ați apreciat atât de mult evenimentul de ieri de ce ați refuzat sa le spuneți câteva cuvinte invitaților și cetățenilor care v.au votat în funcția pe care o dețineți. Sa înțeleg ca ati venit la eveniment cu scopul sa găsiți motiv de o noua interpelare către un ministru.
  Păcat ca ati decăzut atât de mult și va luați de orice detalium

 3. marius 30.05.2018 la 7:50

  Solicitarile solicitantului.
  Domnul distins deput-at nu scapa nici o zi fara a cere o demisie sau a solicita ceva.
  Am dori, daca distinsul om politic este de acord, sa solicite naturii sa ploaie mai des si ca-n regiunile desertice sa creasa copacii din metru in metru patrat.
  Ps. Avem si noi o solicitare: Sa nu mai stea pe varfuri cand vorbeste de la tribuna Parlamentului si sa nu mai vorbeasca cand trebuie sa taca. In rest toate cele bune si nu uitati domnule deputat, ciresele sunt coapte iar capsunile n-au cozi de topor.

 4. albanez 30.05.2018 la 9:11

  Dar cand ai stat in prezidiu si ti-au dat si tie onorul, ti-a placut?