Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Vasilica Dăncilă a lăsat moștenire 2472 criminali și 1057 violatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un total de 22.615 deținuți eliberați mai repede din închisoare, dintre care 2472 condamnați pentru omor, 1057 condamnați pentru viol și 3253 pentru tâlhărie.

Este bilanțul negru al moștenirii lăsate de guvernul PSD și de premierul demis, Viorica Vasilica Dancila, pana la momentul căderii guvernului prin moțiune de cenzura. Bilanț confirmat oficial de Ministerul Justiției.

Aproape 7000 de criminali, violatori și tâlhari au părăsit mai repede penitenciarele, iar circa 10% au recidivat din nou. De la intrarea in vigoare a legii, in fiecare luna, aproape 1000 de deținuți au ieșit mai repede, beneficiind de bonusul PSD de 6 zile scăzute din pedeapsa la 30 de zile de detenție.

PSD și Dancila s-au opus abeogarii recursului compensatoriu, transformând străzile României in raiul infractorilor.

PSD și Dancila au promis ca vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori și tâlhari, și au mintit, ținând deschise ușile penitenciarelor pentru ei.

Au spus ca vor înăspri pedepsele și au mintit din nou. PSD și Dancila au refuzat sa după frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii, oferindu-le mai multe drepturi decât victimelor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea