Florin Roman, liderul deputaților PNL: Vasilica Dăncilă a lăsat moștenire 2472 criminali și 1057 violatori

Paul Voicu - Primar 2020

Un total de 22.615 deținuți eliberați mai repede din închisoare, dintre care 2472 condamnați pentru omor, 1057 condamnați pentru viol și 3253 pentru tâlhărie.

Este bilanțul negru al moștenirii lăsate de guvernul PSD și de premierul demis, Viorica Vasilica Dancila, pana la momentul căderii guvernului prin moțiune de cenzura. Bilanț confirmat oficial de Ministerul Justiției.

ELIT

Aproape 7000 de criminali, violatori și tâlhari au părăsit mai repede penitenciarele, iar circa 10% au recidivat din nou. De la intrarea in vigoare a legii, in fiecare luna, aproape 1000 de deținuți au ieșit mai repede, beneficiind de bonusul PSD de 6 zile scăzute din pedeapsa la 30 de zile de detenție.

PSD și Dancila s-au opus abeogarii recursului compensatoriu, transformând străzile României in raiul infractorilor.

Mihail David - 2020

PSD și Dancila au promis ca vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori și tâlhari, și au mintit, ținând deschise ușile penitenciarelor pentru ei.

Au spus ca vor înăspri pedepsele și au mintit din nou. PSD și Dancila au refuzat sa după frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii, oferindu-le mai multe drepturi decât victimelor!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...