Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Guvernul Orban a alocat 400.000 lei pentru ziua națională de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul Ludovic Orban a aprobat joi o hotărâre de guvern prin care a fost alocată suma de 400.000 de lei pentru buna desfășurare a manifestărilor dedicate Zilei Nationale a României, in Capitala Unirii, Alba Iulia.

Premierul României va participa la ceremoniile dedicate zilei naționale de la Alba Iulia și va asista la parada militară. Premierul va fi însoțit de miniștrii Economiei, Virgil Popescu și al Agriculturii, Adrian Oros. Sâmbătă, ministrul Dezvoltării Regionale, Ionut Stefan va fi prezent in municipiul Blaj.

Duminica, membri cabinetului Orban vor participa la ceremonia depunerii de coroane la Monumentul Unirii, realizat printr-un amendament la bugetul de stat, depus in calitate de deputat de Alba, apoi la primirea soliilor la Sala Unirii, Te Deum și parada militară.

Alături de membri guvernului vor fi prezenți europarlamentarii Mircea Hava, Dan Motreanu și Rares Bogdan, ultimul fiind prezent și la manifestările organizate sâmbătă de primaria Zlatna.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea