Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: ”La inițiativa PNL, copiii până în 3 ani vor putea fi excluşi de la plata întreţinerii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copiii minori, cu vârsta până la trei ani, pot fi exceptați de la calculul cheltuielilor de întreținere și de la cel al cheltuielilor asociației de proprietari, după ce deputații au adoptat proiectul PNL pentru modificarea și completarea Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari.

Proiectul, inițiat de colegul meu , senatorul Dragoș Luchian, și susținut de toți parlamentarii PNL, prevede că asociațiile de proprietari pot hotărî exceptarea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor cu vârsta de până în trei ani.
Consumul realizat de acești copii se reflectă deja  în contoarele de apă sau în consumul general al locuinței și, prin urmare , nu se justifică taxarea lor suplimentară.

De asemenea, tot în sprijinul cetățenilor, proiectul de lege inițiat de PNL prevede extinderea termenului de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, afişate pe lista lunară de plată, de la maximum 20 de zile calendaristice la maximum 30.

Prin aceste modificări aduse cadrului legal, nu facem altceva decât să corectăm o situație și să ajutăm la  instaurarea normalității.

Florin Roman , deputat PNL, vicelider Grup parlamentar PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea