Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Florin Cîțu, la Alba Iulia, despre mediul de afaceri privat din județ: „Alba a dovedit că se poate”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Cîțu, la Alba Iulia, despre mediul de afaceri privat din județ: „Alba a dovedit că se poate”

Aflat în vizită în județul Alba, alături de ministrul Dan Vîlceanu, președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a vorbit despre succesul de care e bucură mediul de afaceri din județul nostru, cât și despre o posibilă propunere în coaliție, în ceea ce privește energia regenerabilă în casele românilor.

„Alba a dovedit că se poate,”, a apreciat Florin Cîțu, vorbind despre mediul privat de afaceri din Alba.

Mai apoi, vorbind despre sistemele fotovoltaice a căror instalare reprezintă un interes pentru actuala coaliție, liderul PNL a transmis următoarele, în urma vizitei sale: „Mulți oameni vor să își instaleze aceste sisteme din banii lor, iar cheltuiala să fie deductibilă. Voi prezenta acest aspect în cadrul Coaliției de guvernare.”

Uniunea Europeană a încurajat și sprijinit utilizarea energiei din surse regenerabile pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră, pentru a atinge obiectivele politicii energetice de durabilitate, securitate și eficiență sporită și pentru a reduce dependența de furnizorii străini de energie.

În România, energia electrică din surse regenerabile este promovată în principal printr-un sistem de cote. Furnizorii și producătorii de energie electrică sunt obligați să prezinte un anumit număr de așa-numite „certificate verzi” emise pentru energia electrică din surse regenerabile. Pe lângă sprijinul acordat prin sistemul de cote, energia regenerabilă este subvenționată prin Fondul Român de Mediu și prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea