Rămâi conectat

Curier Județean

Firme din Galtiu și Abrud, amendate de ITM Alba pentru muncă ”la negru„. Sancțiuni de peste 28.000 de lei, aplicate de inspectori săptămâna trecută

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

itm3Două firme din Alba, una din Galtiu şi alta din Abrud, au fost sancţionate de inspectorii ITM pentru că au fost depistate având la muncă persoane fără forme legale de angajare. În perioada 5-9 septembrie 2016, au fost controlate în total 64 de unităţi comerciale din județ și au fost aplicate amenzi în valoare de 28. 800 de lei.

Controalele efectuate de inspectorii ITM săptămâna trecută s-au lăsat cu amenzi în valoare de 20.000 de lei pentru două firme din Alba, care aveau muncitori la negru. Este vorba despre S.C. GLOW SRL Galtiu şi S.C. SICOE ONEL SNC Abrud, care au fost depistate cu câte o persoană fără fome legale de angajare.

În domeniul relațiilor de muncă s-au efectuat controale la 37 de unităţi, cu un număr total de 684 de angajaţi. Pe lângă cele două amenzi aplicate la cele două firme, inspectorii ITM au mai aplicat două avertismente și șapte amenzi în cuantum de 6.800 de lei pentru nereguli depistate la alte firme.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 27 de unităţi comerciale şi constatate 44 de deficienţe. Inspectorii ITM au formulat un avertisment şi aplicat o amendă în valoare de 2.000 de lei. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea