Rămâi conectat

Ştirea zilei

Firma de salubritate RER-VEST, amendată cu peste 10.000 de lei de Poliția Locală Alba Iulia!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Firma de salubritate RER-VEST, amendată cu peste 10.000 de lei de Poliția Locală Alba Iulia!

Firma de salubritate RER-VEST a ”colecționat” amenzi în valoare de 10.500 lei din parte Poliției Locale Alba Iulia.

Pentru ziarulunirea.ro viceprimarul Emil Popescu a declarat: ”Amenzile au fost date din 13.01.2023 până în 15.01.2023. Amenzile au fost date în urma semnalării neregulilor de pe străzile George Barițiu, Calea Moților, strada Săliște, Samuel Micu și pe Arnsberg. Amenzile încă nu au fost achitate, au termen de 15 zile să le achite. Există, bineînțeles, posibilitatea de contestare a amenzii, cum au fost contestate și cele de la DSP. Nu cred eu că vor avea câștig de cauză, având în vedere situația dezastroasă a colectării deșeurilor din Alba Iulia.”

Compania RER-VEST a mai fost amendată în trecut de Direcția de Sănătate Publică, prima amendă fiind dată în decembrie 2021, în valoare de 40.000 de lei. Această amendă a fost achitată de firma de salubritate. A doua amendă aplicată a fost în valoare de 25.000 și a fost dată în noiembrie 2022, aceasta fiind contestată de RER-VEST.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea