Finalizarea lucrărilor de înlocuire a semafoarelor din zona Hotel Cetate, AMÂNATĂ din cauza unor probleme în canalizațiile tehnice

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Finalizarea lucrărilor de înlocuire a semafoarelor din zona Hotel Cetate a fost AMÂNATĂ din cauza unor probleme în canalizațiile tehnice.

Din cauza unor probleme descoperite în canalizațiile tehnice ce leagă semafoarele din zona Hotel Cetate, finalizarea lucrărilor va fi întârziată.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Este necesară o intervenție de refacere a instalației subterane ce leagă și corelează semafoarele ce presupune tăierea covorului astfaltic. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru ziua de marți, 18.08.2020.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

După reabilitarea și înlocuirea instalației din zona Hotel Cetate, noile semafoare vor fi corelate cu instalația de dirijarea traficului din zona Casei de Cultură a Sindicatelor (intersecția bd. 1 Decembrie 1918 – str. M. Viteazul – str. V. Goldiș).

Pe durata lucrărilor, traficul rutier și pietonal din această zonă va fi dirijat de echipaje de poliție, iar în lipsa agenților vor fi respectate semnele și regulile de circulație în intersecție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419