Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Finala Cupei României, faza județeană, în 11 iunie | Ultimul act al competiției “KO”, la Daia Română, în premieră

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform informațiilor furnizate de Asociația Județeană de Fotbal, finala Cupei României, faza județeană, se va desfășura sâmbătă 11 iunie, în aceste zile urmând să se stabilească gazda ultimului act, Stadionul din Daia Română fiind în cele din urmă ales.

Voința Stremț, câștigătoarea ultimelor două trofee județene, s-a calificat în finală după loviturile de departajare, elimânând Performanța Ighiu, iar cealaltă semifinală se va disputa miercuri, 25 mai, pe “Cetate”, între CSU Alba Iulia și Energia Săsciori.

Cum studenții lui Mihai Manea sunt favoriți, este foarte posibil să asistăm la a treia finală consecutivă între Voința Stremț și CSU Alba Iulia. Variantele vahiculate până în acest moment, Stadionul “Cetate” din Alba Iulia sau Galtiu, au căzut din diverse motive, arena albaiuliană nefiind agreată de oficialii stremțeni (locul pe care CSU dispută meciurile interne), la Galtiu fiind vorba despre un weekend în care familia Hulea este prinsă în alte activități programate anterior. Așadar, se discută despre Zlatna (a mai fost o finală, în 2009, pe “Minaur”, CS Zlatna – CS Ocna Mureș 3-0) sau Daia Română (în premieră, aici se va juca), o decizie urmând să fie luată până la finele săptămânii.

În aceeași zi, în cuplaj cu finala Cupei României, se va disputa și finala Cupei României Under 19, competiție organizată în premieră de AJF Alba în acest an. La acestă întrecere juvenilă s-au înscris 6 echipe, repartizate în două grupe. Mai sunt meciurile Metalurgistul Cugir – LPS Sebeș (grupa B, în 18 mai, ora 18.00) și Fortuna Lunca Mureșului – CS Universitatea Alba Iulia (grupa A, 21 mai, ora 11.00), cele 4 fiind deja calificate în semifinale (ordinea din grupe se va stabili după aceste întâlniri, semifinalele sunt într-o singură manșă, în perioada 26-31 mai). Între aceste două întâlniri se va desfășura festivitatea de premiere a performerilor județeni din ediția 2021/2022, exceptând Campionatul Speranțelor “Dragoș Damian” (mutat în perioada anotimpului rece).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea