Rămâi conectat

Video

FILMARE AERIANĂ: Cetatea Alba Carolina, la început de primăvară. Turiștii, așteptați la plimbări de poveste prin mirifica Cetate

Ziarul Unirea

Publicat

în

O filmare aeriană de peste două minute prezintă mirifica Cetate Alba Carolina la început de primăvară. Suntem în luna februarie, dar vremea plăcută de afară a scos din case albaiulienii care au ieșit la plimbare într-una dintre cele mai mari Cetăți din România.

Filmarea aeriană, realizată la mijlocul zilei de miercuri, 25 februarie, înfățișează Catedrala Ortodoxă, Catedrala Romano-catolică, Muzeul Național al Unirii, Sala Unirii, Palatul Princiar, Latura de Vest a Cetății, Statuia lui Mihai Viteazul (din păcate la fel de prăfuită), Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan, respectiv Latura de Est.

Mai rămâne doar ca turiștii să calce pe aceste meleaguri încântătoare și să nu rateze multitudinea de evenimente culturale, istorice și artistice care se vor organiza și în acest sezon de primăvară-vară.

Filmarea a fost realizată de Călin Magda, un specialist în acest domeniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea