Rămâi conectat

Ştirea zilei

#FiiTuMoșu – Caravana Coca-Cola ajunge la Alba Iulia! Două zile de poveste pentru cei mici și cei mari în compania lui Moș Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După mai bine de 15 ani, Caravana Coca-Cola ajunge la Alba Iulia, într-un an de sărbătoare pentru orașul nostru. În 19 și 20 decembrie, Moș Crăciun va fi prezent în Piața Cetății cu multe surprize pentru cei mici și nu numai.

În perioada 3 – 22 decembrie 2018, caravana Coca-Cola, celebră în întreaga lume, răspândește magia Crăciunului în mai multe orașe din România. Călătoria a început în București, iar caravana a trecut deja prin Focșani, Pitești, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca.

În 19-20 decembrie 2018, caravana Coca-Cola ajunge la Alba Iulia, în Piața Cetății. Din inima Transilvaniei, va călători mai departe spre alte locații. Albaiulienii vor avea parte de două zile de poveste în compania lui Moș Crăciun.

Cei mici și cei mari vor putea face poze cu Moșul și trăsura lui și se vor bucura de cele 4000 de doze de suc cadou, direct de la sursă, dar și de alte surprize din partea organizatorilor!

Istoria Coca-Cola este strâns legată de spiritul Crăciunului și în fiecare an compania dorește să transmită consumatorilor magia acestei sărbători. #FiiTuMosu » Lumea are nevoie de mai mulți Moși Crăciuni

În acest an, campania în jurul căreia se creează magia Crăciunului este un îndemn binevenit: #FiiTuMosu . În ideea că lumea are nevoie de cât mai mulți Moși Crăciuni, Coca-Cola ne invită pe fiecare dintre noi să facem fapte bune, dintre acelea care ne sunt la îndemână în fiecare zi.

Iar pentru că faptele bune sunt contagioase și îi pot inspira și pe ceilalți, cei care participă în campania lansată sunt invitați să posteze pe rețelele de socializare (Facebook sau Instagram) faptele bune pe care le fac, alături de #FiiTuMosu.

În așteptarea Moșului, așadar, putem fi noi, la rândul nostru, niște mici Moși Crăciuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea