Rămâi conectat

Sport

Fenomenul „Panică la Galda” continuă! Secretele performanţei izbutite de echipa antrenată de Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos traversează cea mai prolifică perioadă a existenţei, reprezentanta fotbalistică a comunei continuând rezultatele extraordinare înregistrate în Seria a 5-a a eşalonului terţ. Industria Galda - Luceafarul Balan 4Elevii lui Paul Ciucă au 5 victorii consecutive, sunt cei mai bine poziţionaţi dintre competitoarele judeţene (locul secund, cu 24 de puncte) şi la un punct de prima poziţie, cu 4 succese externe şi şanse reale la promovare! Pentre a identifica „secretele” performanţei găldene, am chestionat câţiva echipieri ai „galben-albaştrilor”, care admit că unitatea grupului este principala lor forţă. „Din punctul meu de vedere nu ne dăm la o parte din cursa spre liga secundă, iar meciul de la Sighet va conta enorm. Formăm o echipă unită pe teren, în vestier şi în timpul liber, cu jucători apropiaţi ca vârstă, cu seriozitate, ambiţie şi dorinţă de afirmare”, a declarat „jolly jokerul” Daniel Lupşan (23 de ani), fotbalistul polivalent bun la toate.

*Cătălin Ştef: “Nu regret că am rămas la Galda”

Considerat unul dintre cei mai valoroşi goalkeeperi ai judeţului şi curtat insistent în intesezon de “rivalii” de la Performanţa Ighiu, Cătălin Ştef (26 de ani) spune că nu regretă deloc faptul că a continuat la Galda. “În contextul dat, opţiunea de a rămâne aici se dovedeşte fericită. Formăm un grup unit, suntem prieteni şi în afara terenului, iar asta contează”, a declarat Cătălin, unul Odorhei - Industria Galda 15dintre cei mai vechi jucători ai Industriei, alături de R. Lungu, P. Medrea sau Căt. Ivaşcu. ”Am acumulat experienţă în primul sezon, dar în acelaşi timp recunoaştem că nu ne gândim la Liga a 2-a, e departe gândul”, a spus portarul Ştef, ce a bifat două promovări consecutive cu Industria (ajungând din Liga a 5-a până în Liga a 3-a).

*Duzină de goluri pentru A. Câmpean şi Cr. Bodea

Principalii marcatori ai merituoasei formaţii sunt Alin Câmpean şi Cristian Bodea, fiecare cu 6 reuşite. „Secretul nostru este simplu: suntem o familie, un grup de 7-8 jucători care ducem greul. Unitatea dintre noi a făcut diferenţa”, a menţionat atacantul A. Câmpean (26 de ani), ce a mai jucat la Unirea Alba Iulia, CSM Sebeş, CS Zlatna, Metalurgistul Cugir, CS Mioveni, FC Bihor şi Dinamo 2. „Nu se gândea nimeni la aşa ceva şi ne dorim să perpetuăm cât mai mult seria victoriilor. Dacă o să fie Industria Galda - Unirea Dej 10rezultate şi înfăptuită minunea promovării, cu siguranţă că o să fie şi sponsori noi”, a adăugat Alin, golgheter stagiunea trecută, cu 8 goluri (alături de Frenţiu). „Mulţi spun că valoarea seriei noastre este una scăzută, dar noi ne bucurăm de ceea ce am realizat. Eu unul aş vrea promovarea în Liga a 2-a şi mă simt foarte bine în postura de golgheter, pentru că am ajutat implicit echipa”, a afirmat Cristi Bodea (23 de ani), mijlocaşul de bandă stângă. „Nu e nicio întâmplare acest parcurs, munca depusă, seriozitatea, sprijinul din partea conducerii, antrenorul apropiat echipei, toate împreună oferă cheia succesului”, a închehiat Bodea.

Până la finele turului, Industria are două deplasări, la Sighet şi Zalău, despărţindu-se de suporteri cu confruntarea lui actualul lider, Avântul Reghin, care se speră a fi un meci “pentru locul întâi”!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea