Rămâi conectat

Ştirea zilei

Femeie din Alba, AMENINȚATĂ, în mod repetat, de către vecini, din cauza unui cal nărăvaș. „Te tai felii cu lama, chiar dacă ajung la pușcărie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Femeie din Alba, AMENINȚATĂ, în mod repetat, de către vecini, din cauza unui cal nărăvaș. „Te tai felii cu lama, chiar dacă ajung la pușcărie”

Doi bărbați din județul Alba s-au ales cu închisoare timp de un an și măsura educativă a supravegherii, timp de șase luni, pentru fiul minor, după ce ar fi amenințat, în repetate rânduri, o femeie a cărui cal a pătruns în grădina acestora.

„S-a reținut în rechizitoriu următoarea stare de fapt: persoana vătămată G.M. și inculpatul A.A. dețin două terenuri care se învecinează, situate în prelungirea gospodăriilor lor.

Cele două suprafețe de teren sunt despărțite de un gard de sârmă, care pe alocuri este distrus, astfel că animalele aparținând persoanei vătămate și inculpatului A.A. pătrund de pe o proprietate pe cealaltă. Din cauza acestui fapt, în cursul lunii aprilie 2018, între persoana vătămată G.M. și inculpații A.A. și A.A.I. au avut loc mai multe altercații, în cadrul cărora au fost proferate amenințării la adresa victimei G.M., starea de fapt fiind următoarea :

La data de 06.04.2018, o cabalină aparținând inculpatului A.A. a pătruns prin gardul care separa proprietatea mamei sale de cea aparținând mamei persoanei vătămate G.M., motiv pentru care persoana vătămata G.M. si inculpatul A.A. și-au adresat reciproc cuvinte jignitoare, apoi inculpații A.A. și A.A.I. au început să o amenințe pe persoana vătămată, acesteia fiindu-i adresate amenințări de genul: „Vă dau eu vouă, vă fac eu!”, momentul fiind înregistrat audio-video cu telefonul mobil de catre persoana vătămată.

În data de 13.04.2018, situația s-a repetat, de aceasta dată fiind surprins atât inculpatul A.A., cat si fiul acestuia, inculpatul A.A.I., în timp ce proferau amenințări la adresa persoanei vătămate, G.M., respectiv inculpatul A.A. i se adresa fiului său, cu referire la persoana vătămată „Prinde-o, mă, și dă-i! N-o lăsa, mă!”, iar acesta s-a îndreptat amenințător înspre persoana vătămată cu un lemn în mană, pentru a o lovi, persoana vătămată refugiindu-se, de frică, în casă, filmând momentul cu telefonul mobil.

În data de 18.04.2018, persoana vătămată a apelat Serviciul unic de urgenta 112, deoarece cabalina inculpatului A.A. a pătruns din nou pe terenul persoanei vătămate, context în care A.A. a amenințat-o pe persoana vătămată G.M. cu moartea, adresându-i-se „te tai felii cu lama, chiar dacă ajung la pușcărie”, se arată în rechizitoriu.

Astfel, pentru cei doi, Judecătoria Aiud a dispus pedeapsa cu închisoarea, timp de un an, respectiv măsura educativă a supravegherii pe durata a 6 luni.

„În baza art. 396 alin. 2 Cpp, condamnă inculpatul A.A., la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare în formă continuată (3 acte materiale), faptă prev. de art. 206 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen. si art. 77 lit. d C. pen.

În baza art. 396 Cpp, art. 113 alin. 3 C. pen. și art. 118 C. pen., ia față de inculpatul minor A.A.I., la măsura educativă a supravegherii pe durata a 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare în formă continuată (2 acte materiale), faptă prev. de art. 206 alin. 1 C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen. și art. 113 și urm. C.pen. „, se arată în Hotărârea Judecătoriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea