Rămâi conectat

Ştirea zilei

Femeie de 59 de ani, care se afla în zona respectivă, în calitate de pieton, împușcată din greșeală în cap de un polițist rutier, din județul Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, 8 februarie 2019, în jurul orei 19.50, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Reghin a efectuat un semnal regulamentar de oprire unui conducător auto aflat în trafic.

Acesta nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea.

Din acest motiv, poliţiştii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, care a fost dat în consemn poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti, întrucât se îndrepta în direcţia respectivă.

Ulterior, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti au depistat în trafic, pe raza localităţii Aluniş, autoturismul în cauză, efectuând şi ei semnal regulamentar de oprire, însă nici de această dată conducătorul autoturismului nu s-a conformat, rulând cu viteză înspre poliţişti, existând riscul ca aceştia să fie loviţi, punându-le viaţa şi integritatea în pericol.

Având în vedere cele precizate, un poliţist din cadrul secţiei respective a efectuat foc de armă asupra autoturismului în cauză.

În urma uzului de armă, un glonţ a lovit, în zona capului, o femeie, de 59 de ani, din localitatea Aluniş, care se afla în zona respectivă, în calitate de pieton.

În acel moment, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti au abandonat urmărirea autoturismului în cauză şi au acordat primele îngrijiri medicale femeii, solicitând, totodată, intervenţia unei ambulanţe la faţa locului.

Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au continuat urmărirea autoturismului, care a fost identificat în localitatea Răstoliţa.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea