Rămâi conectat

Sport

FC Unirea Alba Iulia – al doilea joc pierdut la „masa verde”, acum n-au fost vizele medicale bune la zona juniorilor C!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia Juniori C Play OffFC Unirea Alba Iulia, echipa lui Vasile Ursu ar fi trebuit să joace cu FCM Tg. Mureş (sâmbătă, 8 iunie, ora 11.00), la ultimul meci de la zona juniorilor C, însă… iarăşi FC Unirea a pierdut la „masa verde”, al doilea joc din cele trei de la zonă, o situaţie incredibilă prin absurdul ei.

Arbitrii delegaţi la acest meci nu ne-au permis să jucăm, motivând faptul că jucătorii nu aveau viza de la Medicina Sportivă. Personal nu mai înţeleg nimic. În campionat, în judeţ am folosit aceleaşi legitimaţii, joi am jucat cu Liberty Oradea şi sâmbătă nu mai e voie!. Trăim într-o ciudăţenie generală şi facem naveta de pomană până la Tg. Mureş”, a apreciat antrenorul Vasile Ursu.

*Conjudeţenele – bilanţ negru!

Pe lângă Sportul Sebeş, nici FC Unirea Alba Iulia, cealaltă reprezentantă a judeţului Alba nu a realizat mai multe la etapa de zonă de la Tg. Mureş. Şi în contul „alb-negrilor” stau trei înfrângeri, 0-3 cu Liberty Oradea şi 0-3 cu Ardealul Cluj şi FCM Tg. Mureş (la „masa verde”). Aşadar, din cinci confruntări, conjudeţenele nu au adunat nici măcar un punct, având un singur gol marcat şi 14 primite!

Sportul Sebeş a pierdut şi al doilea meci disputat la etapa de zonă a juniorilor C, de la Arad, 0-1 (0-1) cu Cetate Deva. Echipa pregătită de Doru Oancea părăseşte întrecerea, după două eşecuri, precedentul fiind 1-4 (1-2) cu Municipal Reşiţa (calificată în finală, unde va întâlni Atletico Arad).

Am ratat foarte multe ocazii şi dacă nu marchezi nu poţi să emiţi pretenţii. Din punctul meu de vedere, n-am avut nici noroc, cel puţin în meciul cu Deva. Aici e o grupă foarte foarte puternică. Eu spun că Poli Timişoara şi Atletico Arad ar putea să joace de la egal la egal cu seniorii din Liga a IV-a de la Dalia Sport Daia Română” a declarat la sfârşitul meciului antrenorul sebeşenilor Doru Oancea, care a mizat pe Albu – Popovici, Tomescu, Cucea, Cândea, Voinea, Bedelean, Ursu, Miş, Mian, Dup (au mai intrat Buligă, Cişmaş)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea