Rămâi conectat

Sport

FC Unirea Alba Iulia a pierdut al doilea joc la zona juniorilor C

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia juniori CFC Unirea Alba Iulia  a pierdut astăzi, al doilea joc susţinut la zona juniorilor C de la Tg. Mureş, 0-3 (0-1) cu Liberty Oradea.

Ieri, „alb-negrii” trebuiau să joace cu Ardealul Cluj, însă partida nu s-a disputat, deoarece oficialii celor două echipe nu au prezentat, pe lângă legitimaţii, şi cărţile de identitate ale jucătorilor, caz în care meciul a fost omologat cu 0-3 pentru ambele formaţii. „Am pierdut la un scor de neprezentare, din trei faze fixe. Sunt foarte supărat. La deschiderea scorului, cei din tribună apreciau că balonul a ieşit afară, iar celelelte două goluri au fost marcate pe finalul jocului. Cu excepţia scorului, unul foarte sever, n-a existat diferenţă în teren. S-a simţit oboseala navetei făcute în fiecare zi, în plus au lipsit din motive medicale fundaşii Radu Scrob şi Denis Popa„, a apreciat Vasile Ursu.

Antrenorul Vasile Ursu a mizat pe formula: Suciu – Şandru, Idita, Lupea, Boancă, Hârbea, Uţă, Vonya, Constantin, Nicoară, Iacşa (a mai intrat Davidaş)

*Sportul Sebeş joacă mâine

Cealaltă reprezentantă a judeţului, Sportul Sebeş este la zona 8, la Arad. După eşecul din meciul inaugural, cu Municipal Reşiţa, 1-4 (1-2), elevii antrenorului Doru Oancea vor mai juca cu Cetate Deva (vineri, 7 iunie, ora 16.30). Unirea Alba Iulia a fost repartizată în Zona 9 (la Tg. Mureş) şi va mai juca cu FCM Tg. Mureş (sâmbătă, 8 iunie, ora 11.00).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea