Rămâi conectat

Sport

Fără Bold – accidentat, Metalurgistul Cugir atacă “satelitul” prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eşecul din derby-ul cu FC Hermannstadt a însemnat pentru Metalurgistul Cugir întâia înfrângere din 2017 şi primul meci pierdut după 180 de zile şi 13 partide.

Pe lângă acest insucces, împotriva primei clasate din Seria a 5-a, gruparea de sub Drăgana are şi probleme de lot, experimentatul Bold fiind indisponibil, din motive medicale, în următoarea perioadă. Chiar dacă şi folosirea atacantului Ovidiu Stoianof (golgheterul echipei, cu 9 reuşite) stătea sub semnul întrebării, în cele din urmă, masivul atacant va putea evolua în partida de la Mediaş, de vineri, ora 18.00. “Avem nevoie de puncte, pentru a ne menţine pe poziţia secundă. Venim după un joc pierdut nemeritat şi ne dorim să reîncepem şirul rezultatelor pozitive. Ne aşteaptă o partidă dificilă, cu o echipă tânără, care a înscris multe goluri pe teren propriu”, a afirmat antrenorul Călin Moldovan, care poate conta şi pe Ad. Radu.

Metalurgistul Cugir va susţine două partide în decurs de 5 zile, mâine, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş 2 (locul şapte, 40 de puncte), respectiv marţi, 9 mai, pe “Arena CSO”, cu Recolta Dorolţ, întâlnirea contând pentru etapa a 27-a, intermediară. Singura “bilă albă” în privinţa programului este faptul că va sta în antepenultima etapă, deplasare la Bistriţa întrucât echipa locală s-a retras din campionat, iar adversarii câştigă jocurile la “masa verde”.

Plasată pe locul secund, cu 48 de puncte, Metalurgistul Cugir vrea să se menţină pe respectiva poziţie la finalul stagiunii, concurenţa venind din partea altor două formaţii, ACS Fotbal Comuna Recea (locul trei, 45 de puncte) şi FC Zalău (locul patru, 45 de puncte). Până la sfârşitul campionatului, pe lângă cele trei jocuri mai sus amintite, formaţia cugireană mai evoluează cu Unirea Dej (acasă, în penultima etapă), respectiv Viitorul Ulmeni (deplasare, în ultima rundă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea