Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fabrica Remarul din Cluj cumpără Uzina de Vagoane Aiud pentru un milion de euro

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fabrica Remarul din Cluj cumpără Uzina de Vagoane Aiud pentru un milion de euro

Fabrica Remarul “16 Februarie” din Cluj cumpără Uzina de Vagoane Aiud pentru aproape un milion de euro. Decizia se va lua în adunarea generală a acționarilor din 11 octombrie 2017, dar este doar o formalitate. Proprietarul majorității acțiunilor de la Uzina de Vagoane Aiud, Transferoviar Grup, este și acționarul principal de la Remarul “16 Februarie”, unde deține 32% dintre acțiuni.

Adunarea generală a acționarilor analizează astfel cumpărarea de către compania din Cluj a întregului pachet de 710.480 de acțiuni ale Uzinei de Vagoane Aiud, deținute în pondere de 99,97% de către Transferoviar Grup, pentru suma de 4.191.832 lei, adică 5,9 lei pe acțiune. Remarul și Transferoviar sunt în proprietatea omului de afaceri Călin Mitică. Uzina de Vagoane Aiud este în prezent un atelier de fabricare, modernizare, reparare, întreţinere vagoane de cale ferată, subansambluri şi piese de schimb pentru material rulant.

Firma a trecut prin concedieri masive în urmă cu trei ani, când pe porțile fabricii au ieșit definitiv jumătate dintre angajați. Aici mai lucrează acum ceva mai mult de 100 de persoane. La sfârșitul lunii august 2017, cea mai mare parte a angajaților a întrerupt lucrul pe motiv că nu s-au plătit salariile de două luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea