Rămâi conectat

Economie

Fabrica de porțelan Apulum din Alba Iulia a avut în primele trei trimestre o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, în creștere față de 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Producătorul de articole din porţelan Apulum din Alba Iulia a avut în primele trei trimestre o cifră de afaceri totală de 86 milioane de lei, adică peste 19 milioane de euro, mai mult cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Oficialii producătorului Apulum estimează pentru acest an afaceri totale de peste 125 mil. lei, adică 27,8 milioane de euro, în condiţiile în care la finalul lunii septembrie au pus în funcţiune al şaselea cuptor de ardere rapidă a porţelanului. Aceasta a dus la o creştere a pro­ducţiei companiei, scrie ziarul Financiar.

Reprezentanţii IKEA au spus că producătorul de porțelan Apulum a fabricat „cel mai de succes produs“ realizat pentru ei în România.

Portelan Apulum Alba Iulia

Peste 40 de ani de tradiție în producția de porțelan se regăsesc în fiecare din obiectele create și produse la Alba Iulia în cunoscuta fabrică Apulum.

Rămasă una din puținele fabrici de profil din țară, Apulum realizează produse pentru uz casnic sau HoReCa dar și obiecte de decor precum vaze, bibelouri, suveniruri, măști din porțelan sau căni ce pot fi inscripționate cu diferite mesaje sau imagini.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

România umilită de Bulgaria. Inflația la vecini a ajuns la 3% în timp ce țara noastră conduce topul exploziei în UE

Unirea Ziarul

Publicat

în

România umilită de Bulgaria. Inflația la vecini a ajuns la 3% în timp ce țara noastră conduce topul exploziei în UE Rata anuală a inflaţiei în Bulgaria a încetinit în martie la 3%, de la 3,3% în luna precedentă, ajungând la cel mai redus nivel din iulie 2021, arată datele publicate luni de Institutul Naţional […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea