// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Fabrica de porțelan Apulum din Alba Iulia a avut în primele trei trimestre o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, în creștere față de 2015

Producătorul de articole din porţelan Apulum din Alba Iulia a avut în primele trei trimestre o cifră de afaceri totală de 86 milioane de lei, adică peste 19 milioane de euro, mai mult cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

fabrica de portelan apulum07Oficialii producătorului Apulum estimează pentru acest an afaceri totale de peste 125 mil. lei, adică 27,8 milioane de euro, în condiţiile în care la finalul lunii septembrie au pus în funcţiune al şaselea cuptor de ardere rapidă a porţelanului. Aceasta a dus la o creştere a pro­ducţiei companiei, scrie ziarul Financiar.

Reprezentanţii IKEA au spus că producătorul de porțelan Apulum a fabricat „cel mai de succes produs“ realizat pentru ei în România.

Portelan Apulum Alba Iulia

Peste 40 de ani de tradiție în producția de porțelan se regăsesc în fiecare din obiectele create și produse la Alba Iulia în cunoscuta fabrică Apulum.

Rămasă una din puținele fabrici de profil din țară, Apulum realizează produse pentru uz casnic sau HoReCa dar și obiecte de decor precum vaze, bibelouri, suveniruri, măști din porțelan sau căni ce pot fi inscripționate cu diferite mesaje sau imagini.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Fabrica de porțelan Apulum din Alba Iulia a avut în primele trei trimestre o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, în creștere față de 2015

 1. rudel 16.11.2016 la 14:04

  Strainii au luat-o si pe asta!Astia-tehnocrati, vor sa protejeze doar aceste firme,care oricum scot profitul din tara si-l duc la ei.Iar la buget:taxe pe amaratii de romani.Ce zici Ciolanis?….mai contestam ceva la CCR?cum faci cu reducerea taxelor.

  • fane de la sifoane 16.11.2016 la 16:11

   stai linisit ca aialalti ne-tehnocrati protejeaza doar firmele care scot profitul din buzunarele noastre si le baga in buzunarele lor si ale neamurilor lor nesatule, buzunare ce au contrui ghici unde? afara din tara.

 2. amadeus 17.11.2016 la 9:13

  cum ramane cu reducerea taxelor?A fost sesizata CCR,ca sa pice legea.Sasul,tot neamt ramane!

 3. recul 18.11.2016 la 11:23

  Din suma DE AFACERI VEHICULATA,se intoarce ceva Statului Roman,sub forma de impozite,taxe,etc.?,cam cat?…probabil foarte putin,restul…..AFARA DIN TARA!!!