Rămâi conectat

Cultură Educație

Expoziție dedicată femeii: ”Moda dintotdeauna”, deschisă la Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luna martie, luna celebrării eternului feminin este marcată la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba printr-o expoziție de artă intitulată ,,Moda dintotdeauna”. Lucrările expuse sunt realizate de către elevii claselor a IX-a B și a XI-a C, profil design vestimentar, de la Colegiul Tehnic ,,Apulum” din Alba Iulia.

Lucrărilor elevilor coordonați de profesoara Lucia Conțan vor fi expuse la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba pe toată perioada lunii martie iar vernisajul expoziției va avea loc în data de 5 martie 2019, ora 11.00, printr-un eveniment cu public. Vernisajul expoziției ,,Moda dintotdeauna” va fi urmat de momente de lectură interactivă întreținută de bibliotecare și elevi, care vor lectura pagini de poezie românească dedicate femeii. În finalul manifestării va fi prezentată expoziția de carte intitulată ”Modă. Fashion. Design”, expoziție ce va cuprinde peste 20 de cărți tematice aflate în colecțiile bibliotecii.

Pe tot parcursul lunii martie cititorii care vor trece pragul bibliotecii vor putea admira lucrările elevilor și vor primi din partea bibliotecarelor răvașe cu poezii dedicate femeii, în semn de respect pentru cei care au scris și pentru cei care citesc acest gen literar.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Colegiul Tehnic ,,Apulum” din Alba Iulia și face parte din proiectul 4.13 Expoziții de artă, parte integrantă a Proiectului managerial pentru perioada 2017 – 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea