Rămâi conectat

Ştirea zilei

EXPERIMENT: Am parcurs 800 de metri în 26 de minute, cu maşina, în Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bulevardul-revolutiei198924În urma nenumăratelor plângeri şi sesizări care au venit pe adresa redacţiei cu privire la traficul greoi de pe Bulevardul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia, am considerat oportun să fac un experiment, pe care să-l aduc la cunoştinţă cititorilor într-un mod oficial.

Vineri, 28 februarie în jurul orelor 14.00 am intrat pe Bulevardul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia, de pe strada Vasile Goldiş. Am parcurs cu maşina, 800 de metri în 26 de minute, de la capătul străzii Vasile Goldiş până la giratoriul din dreptul pieţei agroalimentare. Bară la bară s-a circulat până la Stadionul Cetate, după care traficul s-a fluidizat.

Locuitorii municipiului Alba Iulia sunt de părere că o intersecţia giratorie din capătul Bulevardului Transilvaniei este inoportună şi ar fi mai bună una semaforizată. Cititorii spun că traficul greu se face din cauza pietonilor care trec necontrolat (aproape la fiecare secundă), iar un semafor pietonal ar duce la o fluidizare mai bună a traficului.

Este de precizat că experimentul a fost realizat la o oră de vârf, în ziua de 28 februarie, în care „nebunia mărţişoarelor” de la tarabele din capătul Bulevardului a fost mare.

NOTĂ: Acest articol prezintă obiectiv rezultatul unui experiment şi nu are ca scop aducerea unor reproşuri. Aducem la cunoştinţă faptul că şoferii din marile oraşe (Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi, Timişoara) se lovesc zilnic de această problemă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea