Exercițiu de sinceritate: Cât contribuie o comunitate la bugetul local și ce eforturi se fac pentru a atrage resurse pentru a rezolva problemele comunității

Paul Voicu - Primar 2020

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, primarul orașului Aiud, Oana Badea, propune un exercițiu de sinceritate, și anume cât contribuie o comunitate la bugetul local și ce eforturi se fac pentru a atrage resurse pentru a rezolva problemele comunității

„La 31.12.2019 locuitorii din Măgina trebuiau să achite, conform legii, 105.053 lei, sume care ar fi alimentat bugetul local. Până în iulie 2020, aceștia au plătit 7.906 lei, rămânând un sold de 97.147 lei.

ELIT

În ultimii 4 ani, la Măgina a fost introdusă alimentarea cu apă potabilă cu o valoare totală de 1.810.265,29 lei și au fost executate diverse lucrări (reparații pod, reparații drumuri, decolmatări șanțuri și rigole, reparații monument istoric, consolidare pod, etc.) în valoare totală de 187.584,4 lei.

Deci un total de 1.997.849,69 lei s-au investit în Măgina, fără a cuprinde costul iluminatului public.

Mihail David - 2020

Mai mult de atât, prin contractul de finanțare semnat pentru proiectul „Transport public ecologic în municipiul Aiud”, la Măgina va fi asfaltată strada Pandurilor și vor fi modernizate stațiile pentru călători.

În concluzie, ne-am preocupat din prima zi să atragem resurse – altele decât taxele și impozitele plătite de măgineni – pentru a rezolva, rând pe rând, problemele restante ale comunității. Fiindcă ne pasă!”, a scris Oana Badea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Lasă un comentariu

• Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea datelor dvs. pe acest site web.


NOTĂ: Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lăsați. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a comenta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul ziarulunirea.ro nu raspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...