Rămâi conectat

Sport

Exclusiv: FC Cugir s-a retras din Liga a IV-a! Nicolae Muntean susţine că hotărârea este definitivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FC CugirBombă: FC Cugir s-a retras astăzi din Liga a IV-a şi din toate competiţiile organizate de AJF Alba, clubul de sub Drăgana anunţând printr-o adresă oficială Asociaţia Judeţeană de Fotbal. În consecinţă, rezultatele întregistrate pînă în etapa a 10-a de formaţia clasată în acest moment pe locul 4 vor fi anulate, iar în Liga a IV-a vor rămâne numai 13 formaţii, caz în care nu mai retrogradează nimeni dintr-un campioan lovit din plin de retrageri (Perla Jidvei, Sportul Sebeş, înainte de start). „Sunt mai multe la mjloc, dar n-aş vrea să spun prea multe pe acest subiect. Am şi anunţat jucătorii să vină să-şi ridice documentele, şi să plece unde vor„, a spus Nicolae Muntean, preşedintele FC Cugir, grupare ce s-a numărat mereu printre protagonistele Ligii a IV-a, reprezentând Alba la barajul de promovare din 2006, la Sibiu, cu Dacia Orăştie, scor 2-5!

Un vajnic contestatar al calităţii arbitrajelor din judeţ, Nicolae Muntean a contestat prestaţia brigăzii delegate în runda a 9-a la întâlnirea Olimpia Aiud – FC Cugir, când după meci i-a acuzat pe arbitrii, lucru consemnat în raport de observatorul C. Chirilă (Alba Iulia) şi centralul Florin Potora (Turda).

Nicolae Muntean a oferit mai mereu declaraţii prin care tragea semnale de alarmă şi îşi exprima nemulţumirea în urma jocurilor în care era angrenată FC Cugir, punctul culminant fiind retragerea de pe teren din semifinalele Cupei României, pe terenul de la Oarda, cu Performanţa.

Nu este usor in ziua de astazi sa mai sustii orice fel de activitate, cu atat mai putin cea sportiva. Intr-o lume in care oamenii nu-si mai gasesc locul, nu-si mai gasesc un loc de munca, nu mai gasesc ce pune pe masa copiilor, este greu sa tii o echipa de fotbal, cu juniori etc.Asa dupa cum am scris si la noi pe site si in comentariul de la voi din ziar, acuzatiile la adresa arbitrilor le-a facut pe holul spre vestiare, in prezenta observatorilor, jucatorilor„, a arătat într-o postare pe facebook Ioan Demeter, oficialul Olimpiei Aiud, care a învins sâmbătă cu 2-1 pe FC Cugir.
*Echipă puternică!
FC Cugir a realizat 5 victorii în acest sezon (2-0 la Vinţu, 1-0 cu Viitorul Sântimbru, 5-1 cu Metalul Aiud, 5-0 cu Dalia Sport, 3-1 cu CS Ocna Mureş), două remize (0-0 cu Performanţa, 2-2 la Săsciori), plus trei eşecuri (0-1 la Abrud, 0-3 cu Arena şi respectivul 1-2 cu Olimpia).
Dacă vor deveni liberi, nume precum Rancea, Bulgaru, Gruian (principalii marcatori), Sabou, Şt, Nagy, Ursan, Şumuţiu, ca să enumerăm doar câţiva dintre elevii antrenorului Ioan Marcu vor deveni cu siguranţă atractive pentru echipele din judeţ dornice să-şi întărească efectivele.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției. Punctele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea