Rămâi conectat

Ştirea zilei

Exact ca Mihai Viteazul, înaintașul său, Zgonea și-a propus să cucerească Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Obiectivul PSD în județul Alba la alegerile locale din 2016 este câștigarea primăriei municipiului Alba Iulia și desemnarea președintelui Consiliului Județean Alba, a spus, duminică, la Alba Iulia, președintele executiv al social-democraților, Valeriu Zgonea.

Zgonea01

”Câștigarea alegerilor este obiectivul nostru. Strategia și tactica și-o face fiecare. Obiectivul este de a câștiga președinția Consiliului Județean Alba și Primăria municipiului Alba Iulia. Eu zic că este suficient”, a spus Zgonea, răspunzând unei întrebări.

Candidatul PSD la Primăria Alba Iulia va fi anunțat ”atunci când trebuie să-i anunțe și ceilalți”, când prevede ”legea”, până atunci se ”se fac măsurători și se strânge o echipă”, a arătat Zgonea.

”Diferența între Hava și noi este că noi lucrăm în echipă pentru o comunitate, iar dânsul lucrează pentru el cu o comunitate”, a precizat Zgonea.

Președintele executiv al PSD opinează că în campanie toți au șanse egale.

”Nu există niciun primar care este declarat câștigător. De aceea avem campanie electorală, de aceea în campanie toți avem șanse egale, indiferent că suntem mai mici sau mai mari. Pot să vă dau zeci de exemple cu primari în funcție care aveau în sondaje 60-70% și au luat bătaie de la cineva care era pe locul 5-6 și care avea 10-12%”, a arătat Zgonea.

Acesta a mai spus că ”dezvoltarea nu înseamnă numai a face un obiectiv turistic”.

”Dezvoltarea înseamnă locuri de muncă, înseamnă un venit decent, înseamnă o școală în care să îți trimiți copiii și să ai niște profesori de calitate, înseamnă un spital unde poți să te îngrijești, înseamnă drumuri și infrastructură la un cost pe care poți să-l suporți”, a conchis liderul social-democrat.

Președintele Camerei Deputaților s-a aflat, duminică, în județul Alba, vizita fiind efectuată în vederea pregătirii alegerilor locale.

Citește și Zgonea, la Alba Iulia: Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva și că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea