Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zgonea, la Alba Iulia: Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva și că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a spus, duminică, în cadrul unei conferințe de presă a PSD Alba, că Alba Iulia este municipiu reședință de județ doar pe hârtie, iar singura bucurie pe care o au cetățenii acestui oraș este prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a României. 

Zgonea01

”Alba Iulia nu este un municipiu reședință de județ, astăzi, decât pe hârtie. Dumneavoastră trăiți în trecut. Singura dumneavoastră bucurie este că vă vizitează cineva. Este singura bucurie pe care o aveți în Alba Iulia și că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva. În rest, Alba Iulia nu e pe hartă. Nici la PIB, nici la locuri de muncă, nici în IT, nici în producția industrială, nicăieri”, a afirmat Zgonea.

Președintele executiv al PSD a spus că investitorii străini, în ultimii ani, s-au orientat spre Sebeș, municipiu care se află pe ”harta internațională”.

”De ce în ultimii 20-25 de ani nicio mare companie nu s-a relocat la dumneavoastră? Dar în Sebeș? (…) În ultimii ani au venit o grămadă de investiții și s-au redirecționat către Sebeș pentru că oamenii au ales asta, iar companiile multinaționale nu aleg cu sufletul, că îl cunosc pe cel de la PSD sau de la PNL. Nu! Ei aleg pe o strategie de oportunitate cu niște măsurători foarte clare”, a precizat Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților s-a aflat, duminică, în județul Alba, vizita fiind efectuată în vederea pregătirii alegerilor locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea