Rămâi conectat

Ştirea zilei

Evaluare Națională 2021, la clasa a II-a: SUBIECTELE la MATEMATICĂ, publicate de Ministerul Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii de clasa a II-a au susținut joi a treia probă de la Evaluarea Națională, cea la Matematică. Subiectele au fost împărțite pe numere, de aceea sunt două teste.

Evaluarea de la clasa a II-a a fost introdusă prin legea Educației 1/2011 și sunt organizate la nivel național de 6 ani, primul an în care au fost administrate în toate școlile din țară a fost 2014-2015.

SUBIECTE – Evaluare Națională clasa a II-a 2021 – Matematică – 27 mai:

Test 1 Matematică Evaluare Națională clasa a II-a 2021
Test 2 Matematică Evaluare Națională clasa a II-a 2021

Evaluările obișnuiesc copiii cu condițiile de examen, însă în condiții total sigure pentru ei – rezultatele nu se trec în catalog și nici nu sunt anunțate în fața clasei, ci sunt confidențiale. Învățătoarea spune rezultatele fiecărui părinte în parte, căruia trebuie să îi arate și planul individualizat de învățare pe care l-a realizat pentru acoperirea lacunelor detectate la elev, dacă este cazul.

Cu ce mă ajută, ca părinte, evaluările acestea? Sunt singura șansă să aflu dacă învățătorul de la clasă subevaluează sau supraevaluează copiii. Este prima testare ale cărei subiecte sunt făcute de altcineva decât învățătorul de la clasă. Pot afla din timp dacă copilul are lacune majore, iar învățătorul trebuie să mă învețe cum să intervin în vacanța de vară, pentru a remedia parte din problemele identificate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea