Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Evadatul din Penitenciarul Aiud încolţit de poliţişti! Zeci de jandarmi îl caută prin pădure, în zona Munţilor Apuseni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au trecut 80 de ore de când Marcel Nicolae Buzgar (30 de ani) din Cîmpeni, deţinut în cadrul Penitenciarului Aiud, a evadat în timp ce se afla la punctul de lucru din Teiuș unde era repartizat la muncă.

evadat Buzgar MarcelZeci de poliţişti şi jandarmi sunt însă chiar în aceste momente (ora 23.30) pe urmele sale, în zona comunei Roşia Montană din Munţii Apuseni.

Dîndu-şi seama că a fost recunoscut de câţiva localnici, evadatul s-a retras într-o pădure din zona Bucium.

 

CITEŞTE ŞI: Evadatul din Penitenciarul Aiud pare de negăsit. Ce riscă fugitivul și agenții în paza cărora se afla?

Din primele informatii, in jurul orei 22.00 detinutul ar fi ajuns in apropiere de Valea Cerbului. Acesta s-ar fi intalnit cu doi localnici, pe care i-a intrebat unde este şoseaua principală. Acesta avea in mană un ciomag. Fugarul şi-ar fi continuat drumul împreună cu cei doi până la şosea, timp in care localnicii, recunoscându-l, au sunat la 112. Odată ajunşi la drumul principal detinutul a fugit pe un pârau.

Se pare că unul dintre poliţiştii ajunşi primii la faţa locului a tras un foc de armă încercând să îl determine pe Buzgar să se oprească. Acesta şi-a continuat însă fuga, iar acum poliţiştii şi jandarmii încearcă să nu îl scape din nou din mâini.

UPDATE ora 01.15: Echipajele formate din polițiști și jandarmi s-au întors în sat fără niciun rezultat. Marcel Buzgar se dovedește a fi greu de capturat.

Vom revenii cu detalii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea