Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Este destul de sexy Sorina Brumariu să fie pe locul 1 în topul FHM 2014? Răspunsul îl vei afla…

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Frumusețea Sorinei Brumariu a fost apreciată și în luna aprilie a acestui an de revista FHM, care a adăugat-o pe lista de concurente la titlul ”Cele mai sexy 100 de femei FHM din lume”, iar acest fapt merită considerația albaiulienilor. 

Orice început are și un sfârșit, iar după mai bine de trei luni în care albaiulienii și  nu numai au avut ocazia să o voteze este timpul să vedem pe ce loc se situează. Cu ocazia publicării celui mai sexy top, FHM organizează cea mai sexy petrecere din țară, vineri, 20 iunie, la BOA Summer Club din București, unde vor fi prezente cele mai frumoase și dorite românce.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De altfel Sorina concurează cu nume ”grele” din showbiz-ul autohton, foarte cunoscute la nivel național și chiar internațional cum ar fi Cosmina Păsărin, Cristina Rus, Dana Rogoz, Adela Popescu, Adriana Lima, Cheryl Cole, Irina Shayk, Laura Cosoi, Ilinca Vandici, Megan Fox, Mădălina Ghenea, Valentina Pelinel, dar lista poate continua.

De puțin timp albaiulianca ne ține la curent cu ultimele noutăți din viața personală și profesională pe blog unde postează imagini și impresii din vacanțe și cărți, ultimele tendințe în modă, dar vorbește și despre îngrijire și înfrumusețare, domenii în care este specialistă.

Sondajul este deschis în continuare, iar cei care nu au votat-o au ocazia până vineri, 20 iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea