Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Epurări la CS Zlatna, Mureşan a renunţat la 7 jucători!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Divizionara terţă de pe Ampoi va purcede la treabă luni, 16 ianuarie, CS Zlatna iernând pe penultimul loc al Seriei a 6-a din Liga a 3-a, după un tur de coşmar, în care a acumulat numai 9 puncte. În această perioadă, aurarii au renunţat la serviciile a 7 jucători din prima parte a stagiunii, după cum urmează: Burz, V. Dârjan, P. Dragomir, R. Brie, P. Brie, Ungureanu şi Neamţ (accidentat în prima parte a campionatului), majoritatea aduşi în vara trecută, în disperare de cauză, aceştia fiind anunţaţi să nu se mai prezinte. „Avem nevoie de jucători de valoare, care să ne ajute. Obiectivul este unul clar, salvarea de la retrogradare„, a spus antrenorul Dorel Mureşan. CS Zlatna vizează întărirea lotului cu minimum 7 fotbalişti, care vor fi prezenţi la reunire, numele rămânând deocamdată necunoscute, până la parafarea actelor. „Sunt jucători cu care am negociat, unii ce au cochetat şi cu Liga 1, însă trebuie să-şi rezolve formalităţile cu actualele formaţii de care aparţin. Până nu semnează nu le putem oferi publicităţii„, a mai spus Mureşan, al cărui secund, „veteranul” Kiraly este curtat de Europa Alba Iulia.

*Adrian Haţegan – preşedinte în „acte”

Tot luni va avea loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie a divizionarei terţe, în care se va discuta şi poziţia preşedintelui executiv, pentru a se lămuri exact situaţia. În tur, „din umbră”, juristul Adrian Marius Haţegan s-a aflat alături de primarul Silviu Ponoran din această postură, iar în organigrama clubului acesta figurează în acte drept preşedinte (vezi www.liga2.ro, cu o greşeală a prenumelui). În privinţa posibilelor noutăţi, CS Zlatna doreşte să-i înregimenteze pe I. Grozav (FC Unirea Alba Iulia), G. Toma (Corona Braşov), H. Marian şi A. Miclea (Europa Alba Iulia), dar şi jucători de la Arieşul Turda sau Unirea Floreşti, două nume de la ultima grupare fiind fundaşii Morar şi Cocoară. În această săptămână va fi efectuată şi vizita medicală, primul joc amical fiind miercuri 1 februarie cu Unirea Alba Iulia, pregătirea cuprinzând şi un cantonament centralizat de 10 zile, începând din 30 ianuarie, la hotelul de la stadionul „Minaur”.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea