Epidemia de coronavirus a suspendat și campionatul de volei, până în 31 martie | Pauză pentru Volei Alba Blaj

Conform unor informații de ultimă oră, Federația Română de Volei a decis, din cauza epidemiei de coronavirus, să suspende campionatele interne, până pe 31 martie!

În consecință, nu se va mai juca în Divizia A1 la volei feminin în următoarele trei săptămâni, această decizie fiind una cu implicare și pentru Volei Alba Blaj, campioana României. Astfel, a fost anulat meciul de sâmbătă, 14 martie, din deplasare, cu CSM Târgoviște. În discuție mai sunt întâlnirile cu Știința Bacău (21 martie), de la Lugoj (25 martie) și de la Galați (28 martie), ce vor fi reprogramate, în funcție de derularea evenimentelor. Miercuri seara echipa din „Mica Romă” a învins Dinamo cu scorul de 3-0, în Sala Timotei Cipariu”, într-un joc considerat fără spectatori.

ELIT

Decizia întreruperii campionatelor a fost luată în contextul pandemiei de Coronavirus. Prin urmare, etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin, programată sâmbăta aceasta a fost amânată,

Întreg sportul românesc este afectat de această pandemie, anulându-se competițiile la scrimă, lupte, fotbal și baschet. La nivel european, s-au suspendat jocurile din Europa League și Champions League, și e foarte probabil ca Euro 2020 să fie decalat cu un an.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...