Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Epidemia de coronavirus a suspendat și campionatul de volei, până în 31 martie | Pauză pentru Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform unor informații de ultimă oră, Federația Română de Volei a decis, din cauza epidemiei de coronavirus, să suspende campionatele interne, până pe 31 martie!

În consecință, nu se va mai juca în Divizia A1 la volei feminin în următoarele trei săptămâni, această decizie fiind una cu implicare și pentru Volei Alba Blaj, campioana României. Astfel, a fost anulat meciul de sâmbătă, 14 martie, din deplasare, cu CSM Târgoviște. În discuție mai sunt întâlnirile cu Știința Bacău (21 martie), de la Lugoj (25 martie) și de la Galați (28 martie), ce vor fi reprogramate, în funcție de derularea evenimentelor. Miercuri seara echipa din „Mica Romă” a învins Dinamo cu scorul de 3-0, în Sala Timotei Cipariu”, într-un joc considerat fără spectatori.

Decizia întreruperii campionatelor a fost luată în contextul pandemiei de Coronavirus. Prin urmare, etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin, programată sâmbăta aceasta a fost amânată,

Întreg sportul românesc este afectat de această pandemie, anulându-se competițiile la scrimă, lupte, fotbal și baschet. La nivel european, s-au suspendat jocurile din Europa League și Champions League, și e foarte probabil ca Euro 2020 să fie decalat cu un an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea