Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Elisabeta Rîpaş, eleva celebră în rândul internauţilor este pregătită să câştige titlul de Miss Boboc 2013

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elisabeta Rîpaş participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia pentru a câştiga, pentru a se distra şi pentru a lega noi prietenii. Râvneşte la titlul de Miss Boboc dar nu desconsideră nici titlul de popularitate. În timpul liber iese cu prietenii în oraş, şi preferă Club Allegria în loc de cel mai mare club din municipiu, Stage.

Participă la bal şi pentru că a fost încurajată de sora ei, care este cu 6 ani mai mare. Îi place să danseze şi o face de fiecare dată când are ocazia, în cluburi şi la diferite petreceri. Se caracterizează ca fiind o persoană ambiţioasă şi egoistă căreia nu-i place să lase de la ea şi vrea tot timpul să câştige.

Consideră că invidia fetelor izvorăşte şi din cauza like-urilor de pe site-ul de socializare Facebook, ea ajungând să aibă la o singură poză peste 3,900 de aprecieri. Mai mult decât atât, pe lângă cei 5.000 de prieteni, peste 2.500 de persoane îi urmăresc activităţile de pe Facebook, site-ul unde „pierde” între 3 şi 5 ore zilnic. Are 1,65 înălţime şi 50 de kilograme.

Pentru băieţii care o scot în oraş este bine de ştiut că preferă Coca-Cola în loc de Pepsi şi MC Donald`s în detrimentul KFC-ului.

[nggallery id=510]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Superstiții, obiceiuri și tradiții în Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare – credincioșii se pregătesc să primească lumina Învierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții, obiceiuri și tradiții în Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare – credincioșii se pregătesc să primească lumina Învierii Cele mai vechi superstiții, obiceiuri și tradiții în Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare, din lumea satului românesc. Este săptămâna când credincioșii se pregătesc să primească lumina Învierii, este săptămâna presărată cu frumoase rânduieli şi obiceiuri străvechi, care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea