Rămâi conectat

Ştirea zilei

Elevii și profesorii din Sebeș care au oblinut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri vor fi premiați: Ce sume s-au votat în CL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii și profesorii din Sebeș care au oblinut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri vor fi premiați: Ce sume s-au votat în CL

În ședința Consiliului Local Sebeș din data de 2 octombrie s-a aprobat suma de 92,58 mii lei pentru premierea elevilor și profesorilor din învățământul preuniversitar din Municipiul Sebeș care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare în anul școlar 2022-2023, din care 30,00 mii lei din sponsorizările primite de Municipiul Sebeș cu această destinație și suma de 63,08 mii lei din creditele bugetare.

Elevii din învățământul gimnazial și liceal din Municipiul Sebeș care au obținut premii la olimpiadele internaționale vor primi un premiu în valoare netă de 2.000 lei/elev.

Cum se acordă premiile:

  • Elevii din învățământul gimnazial și liceal din Municipiul Sebeș care au obținut premii la olimpiadele naționale vor primi un premiu în valoare netă de 500 lei/elev.
  • Profesorii din învățământul gimnazial și liceal din Municipiul Sebeș ai căror elevi au obținut premii la olimpiadele internaționale și naționale vor primi un premiu in valoare netă de 500lei/profesor.
  • Elevii din învățământul primar din Municipiul Sebeș care au obținut premii la olimpiadele și concursurile naționale vor primi un premiu în valoare netă de 200 lei/elev.
  • Profesorii din învățământul primar din Municipiul Sebeș ai căror elevi au obținut premii la olimpiadele naționale în valoare netă de 400 lei/profesor.
  • Elevii din învățământul preuniversitar din Municipiul Sebeș care fac parte din echipele sportive care au obținut premii la concursurile județene și naționale vor primi un premiu în valoare netă de 100 lei/elev.
  • Profesorii din învățământul preuniversitar din Municipiul Sebeș care pregătesc echipele sportive premiate la concursurile județene și naționale vor primi un premiu în valoare netă de 400 lei/profesor.
  • Elevii din învățământul gimnazial și liceal din Municipiul Sebeș care au obținut premii la olimpiadele județene vor primi un premiu în valoare netă de 300 lei/elev.
  • Elevii din învățământul gimnazial și liceal din Municipiul Sebeș care au obținut premii la concursurile școlare județene vor primi un premiu în valoare netă de 200 lei/elev.
  • Profesorii din învățământul gimnazial și liceal din Municipiul Sebeș ai căror elevi au obținut premii la olimpiadele și concursurile școlare județene vor primi un premiu în valoare netă de 400 lei/profesor.

În cadrul evenimentului „Ziua Mondială a Educației/Excelența în educație” administrația locală dorește să-și recompenseze elevii merituoși din învățământul preuniversitar care au obținut, în anul școlar 2022-2023, rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare, precum și profesorii care i-au îndrumat spre performanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea