Elevii Liceului Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj, pe un loc onorant la competiția națională ”Bani pentru școala ta”. Au avut cel mai mare punctaj din județ

În luna martie a acestui an, elevii Liceului Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj au participat la competiția ”Bani pentru școala ta”, inițiată de Asociația Junior Achievement România (JA) și au reușit să ocupe locul 23, din 814 școli participante.

Competiția s-a desfășurat în cadrul Programului de Educație financiară JA și a avut ca scop formarea abilităților de administrare a resurselor financiare și de a lua decizii responsabile, pentru o viață activă și sustenabilă financiar.

ELIT

Profesorii coordonatori ai proiectului Tomotas Cristina și Coman Marinela, împreună cu direcțiunea liceului reprezentată prin dir. prof.  Marcu Ioan și dir.adj. prof. Drăgan Elena, au susținut elevii  din cadrul învățământului liceal și profesional în competiția națională.

Rezultatul elevilor a fost unul demn de laudă,  ei situându-se  pe locul 23 din cele 814 școli participante în competiție, fiind școala cu punctajul cel mai mare din județul Alba.

”Profesorii coordonatori, împreună cu conducerea liceului mulțumesc elevilor, părinților, cadrelor didactice pentru  dorința  de a obține marele premiu”, au transmis reprezentanții liceului.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...