Rămâi conectat

Curier Județean

Elevi din Alba Iulia și Sebeș, premii și mențiuni la Olimpiada județeană Științele Pământului. Doi băieți de la ”HCC”, calificați la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi elevi de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Interdisciplinare ”Științele Pământului”. Este vorba de Andrei Claudiu Bîrluțiu și Alexandru Florian Popa.  Având în vedere rezultatele bune obținute de elevi, județul nostru ar putea primi și al treilea loc la națională, însă acest aspect este deocamdată incert.

În 19 ianuarie s-a desfășurat la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia etapa județeana a Olimpiadei Interdisciplinare Stiintele Pamantului.

Etapa nationala a acestei olimpiade se va desfasura la Suceava in perioada 31 ianuarie- 5 februarie 2019.

Alba are repartizate două locuri la faza nationala si, conform noii metodologii, s-ar putea sa mai primim un loc, având in vedere punctajele foarte mari obținute de elevii participanti. Felicitari elevilor si profesorilor care i-au pregătit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea