Rămâi conectat

Curier Județean

Elevi ai Liceului Teoretic Teiuș au beneficiat de o Tabăra de Dezvoltare Profesională, la Constanța

Dragoş Suciu

Publicat

în

Tabara Constanta02„Construiește-ți cariera, pas cu pas! Consiliere și orientare profesională pentru elevii din regiunile Centru și Sud-Vest” este un proiect care oferă consiliere socio-profesională online și directă, târguri educaționale, tabere de orientare școlară și profesională, vizite de studiu și excursii tematice la universitățile partenere.

În acest context, elevii Liceului Teoretic Teiuș în calitate de beneficiari ai proiectului, după participarea la prima etapă de consiliere, au beneficiat de Tabăra de Dezvoltare Profesională, organizată timp de trei zile, la Constanța.

Tabăra de Dezvoltare Profesională a mizat pe: autocunoaștere, dezvoltare personală, consiliere în carieră și interacțiune. Elevii participanți au fost antrenați în diferite activități de consiliere și orientare în carieră, organizate atât în sala de conferințe cât și în aer liber.

Cei 40 de elevi (clasele a XII-a ale Liceului Teoretic Teiuș) au fost însoțiți de dir.adj. prof. Marius Pintea, coordonatorul proiectului la nivel de unitate școlară, prof. Romina Pop, prof. Nicoleta Cîmpean, prof. Mihaela Suărășan și insp. şcolar prof. Corina Radu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea