Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Elevă din Aiud cu 10 CURAT la BAC: Lorena Laura Călin a obținut singura medie MAXIMĂ, pe linie, din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevă din Aiud cu 10 CURAT la BAC: Lorena Laura Călin a obținut singura medie MAXIMĂ, pe linie, din județul Alba

Călin Lorena – Laura, absolventă a Colegiului Național ”Titu Maiorescu” din Aiud, este singura elevă din județul Alba care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Lorena a terminat profilul matematică-informatică, la Colegiul Național “Titu Maiorescu” din Aiud. În continuare vrea să studieze la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Facultatea de Automatică și Calculatoare, la secția Calculatoare, fiind pasionată de matematică.

„Sunt foarte emoționată și fericită în același timp, la fel și familia mea. Am fost foarte surprinsă și sunt bucuroască că munca mea a dat roade”, spune tânăra absolventă.

Lorena mărturisește că s-a pregătit constant de-a lungul celor patru ani de liceu, iar în ultima lună a aprofundat doar materia.

„Din punctul meu de vedere, subiectele au fost foarte accesibile, necesitând, într-adevăr o pregătire aprofundată, constantă”.

Tânăra aiudeancă este o persoană foarte sociabilă care a reușit întotdeauna să realizeze un echilibru între școală și viața socială. Îi place să fie implicată mereu în activități alături de prieteni, să facă sport și să găsească noi căi de a se dezvolta pe toate planurile.

Rezultatele la bacalaureat 2019 au fost publicate luni, 8 iulie, pe site-ul edu.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea