Elevă din Aiud cu 10 CURAT la BAC: Lorena Laura Călin a obținut singura medie MAXIMĂ, pe linie, din județul Alba

Paul Voicu - Primar 2020

Elevă din Aiud cu 10 CURAT la BAC: Lorena Laura Călin a obținut singura medie MAXIMĂ, pe linie, din județul Alba

ELIT

Călin Lorena – Laura, absolventă a Colegiului Național ”Titu Maiorescu” din Aiud, este singura elevă din județul Alba care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Lorena a terminat profilul matematică-informatică, la Colegiul Național “Titu Maiorescu” din Aiud. În continuare vrea să studieze la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Facultatea de Automatică și Calculatoare, la secția Calculatoare, fiind pasionată de matematică.

Mihail David - 2020

„Sunt foarte emoționată și fericită în același timp, la fel și familia mea. Am fost foarte surprinsă și sunt bucuroască că munca mea a dat roade”, spune tânăra absolventă.

Lorena mărturisește că s-a pregătit constant de-a lungul celor patru ani de liceu, iar în ultima lună a aprofundat doar materia.

„Din punctul meu de vedere, subiectele au fost foarte accesibile, necesitând, într-adevăr o pregătire aprofundată, constantă”.

Tânăra aiudeancă este o persoană foarte sociabilă care a reușit întotdeauna să realizeze un echilibru între școală și viața socială. Îi place să fie implicată mereu în activități alături de prieteni, să facă sport și să găsească noi căi de a se dezvolta pe toate planurile.

Rezultatele la bacalaureat 2019 au fost publicate luni, 8 iulie, pe site-ul edu.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...