Rămâi conectat

Politică Administrație

Elena Udrea face planuri pentru prezidenţiale: Candidatul PMP să fie susţinut de PNL în turul doi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena Udrea01Prezentă sâmbătă la Alba Iulia pentru lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare, Elena Udrea a vorbit şi despre prezidenţiale, şi a ajuns în turul doi, acolo unde candidatul PMP să fie susţinut de PNL, deşi lideri de centru-dreapta au precizat că îşi doresc o unificare a dreptei, dar nu şi cu PMP.

Deputatul Elena Udrea a spus că totul trebuie făcut astfel încât Victor Ponta şi PSD să nu ajungă la conducerea României în următorii 10 ani şi s-a arătat indignată de faptul că lideri de dreapta vor să excludă Partidul Mişcarea Populară. „Toată lumea vrea să se unească dar în realitate mesajele contrazic această idee şi sunt critice la adresa celorlalţi. Cum sa spui că vrei unitatea dreptei si sa excluzi ideea de a colabora cu partidele de centru-dreapta. După europarlamentare mulţi aroganţi vor vedea în realitate unde sunt în preferinţele electoratului. Ideea unei unităţi care să susţină un singur candidat este viabilă şi posibilă după europarlamentare”, a mai spus Udrea.

Refacere alianţei DA?

Dacă cei de la PNL vor susţine in turul doi candidatul nostru putem vorbi şi de o alianţă care sa semene cu cea din 2004. Noi dorim ca şi candidatul nostru de centru-dreapta să fie cel care îl va învinge pe Victor Ponta (…) Înţelegerea şi susţinerea reciprocă în turul doi este de luat în seamă. Problema se pune dacă ei ne susţin pe noi în turul doi. Orice variantă, oricât de proastă ar fi ea, e de preferat în locul celei ca PSD să ocupe România în următorii 10 ani”, a continuat Udrea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea