Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Elena Băsescu la Alba Iulia: Cu siguranţă voi fi candidat la alegerile parlamentare din 2016

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena Basescu02Elena Băsescu nu mai vizează un post de europarlamentare însă va candida la cele parlamentare din 2016. Chiar dacă se declară ca fiind cel mai „activ europarlamentar”, fiica mică a preşedintelui a spus că îl va susţine pe Siegfried Mureşan, cel care ocupă poziţia a doua pe lista PMP. Elena Băsescu a venit la Alba Iulia pentru susţinerea candidaţilor PMP la alegerile din 25 mai.

Întrebată despre realizările de la Bruxelles aceasta a spus „Am susţinut interesele românilor de peste Prut, am fost foarte vocală în apărarea minorităţilor rome, am militat pentru a scădea şomajul în rândul tinerilor”.

Elena Băsescu a mai spus că va încerca să ducă mai departe proiectele tatălui său, iar aceasta ne-a dus cu gândul la faptul că pe viitor ar încerca să ocupe scaunul de la Cotroceni. „Toate la timpul lor”, a spus fiica mică a preşedintelui.

Îmi doresc ca lista noastră să combată nepotismul. Eu nu am intrat în politică pentru a obține beneficii, am intrat în politică din convingere și aici voi rămâne. Scopul meu este să ajut la construirea acestui partid. PDL este un partid al trecutului. PMP este un partid viu, format din oameni tineri. Nu ţin morţiş să am încă un mandat. Eu vreau să fac politică, să ajut, să construiesc ceva important”, a declarat Elena Băsescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea