Efectele întâlnirii dintre echipa Primăriei Alba Iulia și reprezentanții comunității din Lumea Nouă: Se reabilitează o parcare

Primele rezultate ale întâlnirii dintre echipa Primăriei Alba Iulia și reprezentanții comunității din cartierul Lumea Nouă. Se reabilitează o parcare

Se văd primele rezultate ale întâlnirii dintre echipa Primăriei Alba Iulia și reprezentanții comunității din cartierul Lumea Nouă. Și când altcândva dacă nu în campania electorală deja începută. Succint, se reabilitează o parcare sau altfel spus pe pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia: „este în plin proces de reabilitare și refuncționalizare”.

ELIT

Parcarea era lucrul cel mai evident de care comunitatea din zona Lumea Nouă avea nevoie, probabil pentru a-și parca… căruțele. Primăria se pare că ignoră în continuare problemele reale ale comunității, iar în locul găsirii unor soluții viabile de întrajutorare a locuitorilor din zonă, se tergiversează prin găselnițe de moment, parcări și alte „havele”.

Dar, vorba românului care și-a acceptat condiția: „Măcar se face ceva…”.

„Avem deja primele rezultate concrete după întâlnirea echipei Primăriei Alba Iulia cu reprezentanții comunității din Lumea Nouă, ce a avut loc în 26 septembrie.

Parcarea din zona blocului 50, de pe str. Vasile Alecsandri, este în plin proces de reabilitare și refuncționalizare.

Orizontul de timp: două săptămâni
Diferența: vizibilă

Promis și făcut!” se arată într-o postare pe Facebook a paginii Municipiul Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...