Rămâi conectat

Ştirea zilei

Efectele inaugurării electorale: Fisură în asfalt pe lotul 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu, după 10 zile de trafic ”intens”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lotul 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu (Cunța-Săliște) a fost inaugurat vineri, 14 noiembrie, înainte cu două zile de turul secund al alegerilor prezidențiale. După 10 zile au apărut si problemele: o crăpătură cu o lungime de aproximativ zece metri și cu o lățime de aproape un centimetru pe mijlocul benzii întâi, potrivit site-ului Turnulsfatului.ro.

Zona în care a apărut fisura se află la km 60, acolo unde muncitorii de la Impregilo SpA au lucrat non-stop înaintea deschiderii traficului.

Imediat după semnalarea acestei fisuri, traficul în zonă a fost închis pe banda respectivă. Muncitorii de la Impregilo au preluat câteva probe de-a lungul fisurii și au astupat-o cu lapte de ciment. ”Nu ține de terasament, ci doar de stratul de asfalt. Nu este o problemă mare”, au declarat surse din rândul constructorilor. Inițial, acestea au declarat pentru Turnul Sfatului că restricțiile în trafic au fost necesare pentru ”un control de rutină”. Lucrările de acoperire a fisurii au fost finalizate extrem de rapid, astfel încât în nici trei ore restricția de circulație a fost ridicată.

De cealaltă parte, nici reprezentanții CNADNR nu consideră, deocamdată, că fisura apărută este un semnal de alarmă. ”Am fost anunțați asupra acestui aspect, nu cred că este unul de amploare. Acea zonă, însă, trebuie ținută sub supraveghere, să vedem cum va evolua după ciclurile de îngheț-dezgheț”, au arătat reprezentanții Drumurilor Naționale, pentru Turnul Sfatului.

Sursa Turnulsfatului.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea