Echipa de robotică ArmyBot a colegiului militar albaiulian începe pregătirea pentru un nou sezon al First Tech Challenge, cea mai mare competiţie de robotică din România.

Echipa de robotică ArmyBot a colegiului militar albaiulian începe pregătirea pentru un nou sezon al First Tech Challenge, cea mai mare competiţie de robotică din România.

Demonstraţie de robotică la sărbătoarea Centenarului colegiului militar. Echipa de robotică ArmyBot a colegiului militar albaiulian începe pregătirea pentru un nou sezon al First Tech Challenge, cea mai mare competiţie de robotică din România.

Membrii echipei s-au întâlnit săptămâna aceasta în cadrul unei acţiuni dedicate Centenarului colegiului militar. Împreună cu mentorul echipei, profesor Dorina Filipescu, elevii au trecut în revistă ediţiile anterioare ale concursului, au făcut o demonstraţie de robotică şi au prezentat tema sezonului 4 a concursului First Tech Challenge: SkyStone.

ELIT

Elevii militari au obţinut în anul 2019 premiul I la secțiunea Collins Airspace Innovate, la etapa regională. Acest premiu a fost acordat pentru îmbinarea elementelor tehnice cu un aspect modern al robotului și pentru elementele inovative încorporate. În anul 2018 echipa a câştigat premiul II la secțiunea Design Award pentru confecționarea și folosirea unor elemente unice care au fost atât practice cât și îmbinate estetic la scara întregii construcții.

Despre noul sezon, liceenii militari pasionaţi de robotică spun că le va pune mai multe dificultăţi, ei având de realizat un nou robot şi alte sarcini de programare şi construcţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...