// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia susține cinci jocuri amicale în decurs de zece zile. Intrarea este liberă

Echipa de baschet CSU Alba Iulia începe joi, 14 septembrie 2017, o serie de partide amicale pentru pregătirea noului sezon competițional. Astfel, după circa două săptămâni de pregătire echipa universitară va avea parte de un număr de cinci jocuri amicale în decurs de 10 zile împotriva echipelor SCM Timișoara, CSM Satu Mare, BC ICIM Arad și Olimpia Brașov.

Prima dintre dispute, în care trupa albaiuliană va încerca să pună în practică cele exersate la antrenament are loc mâine după-amiază, împotriva formației SCM Timișoara. Partida va avea loc joi, 14 septembrie 2017, în Sala de Sport a Universității din Alba Iulia, cu începere de la ora 17:00. De menționat faptul că în jocul de mâine CSU nu se va putea baza pe două dintre sportive, Alexandra Bobar, aflată în perioadă de recuperare după operația la ligamente și cea mai nouă achiziție a echipei, americanca Jessica January, care este în refacere după o ușoară accidentare la gleznă.

Cea de-a doua partidă de pregătire va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 16 septembrie, cu începere de la ora 16:00, tot în sala din Alba Iulia.

De menționat că intrarea la meciuri este gratuită.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...