Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Eagle Festival a debutat la Oradea cu vibe de Ibiza

Dan HENEGAR

Publicat

în

Prima ediție de Eagle Festival, ce a avut loc sâmbătă la Oradea, a transformat noua Arena Oradea într-un spațiu inovator, plin de efecte speciale pirotehnice și o atmosferă electrizantă. Au fost peste 10 ore de muzică și voie bună pentru cei aproximativ 3000 de participanți, care s-au simțit ca la un eveniment internațional de muzică.

Aqila Atak, care înainte cu o seară a mixat în Piața Unirii, a dat startul evenimentului dintr-un vultur gigant situat în fața Arenei orădene. Pe scena din interior au mixat pe rând Toby Romeo, Noel Holler, Olix și Dan Fințescu de la Partidul Kiss FM.

Cu experiența petrecerilor din Ibiza de peste 25 de ani, cei doi DJ olandezi Sunnery James & Ryan Marciano au prins miezul nopții la pupitru și au creat un spectacol plin de energie și culoare. “Primul nostru show din acest an dintr-o arena, a fost incendiar!”, au menționat olandezii pe contul lor de Instagram.  A urmat apoi DJ-ul german de origine turcă, Ummet Ozcan, cu stilul său tech-trance, iar Brooks a fost cel care a închis festivalul. “Oradea, ai fost la înălțime azi. @musicbrooks își mulțumește pentru energie”, a precizat Dj-ul în vârstă de 27 de ani cunoscut pentru colaborările sale cu Martin Garrix și David Guetta. Tot la Oradea s-a auzit <<Quantum>>, cea mai nouă melodie a sa, ce apare pe albumul <<Sentio>> a lui Martin Garrix.

Vestea bună din partea organizatorilor este că fanii <<Eagle Festival>> nu vor trebui să aștepte un an până la ediția următoare și că acesta va fi programată în luna octombrie a acestui an.

Lucian DANCIU

Foto: Facebook Eagle Fetival


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea