Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

După victoriile de la Târgoviște, Volei Alba-Blaj joacă cu titlul pe masă în Sala „Timotei Cipariu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba-Blaj este la o victorie de o performanță de senzație: câștigarea, la numai 4 ani de la înființare, a titlului de campioană națională! Gruparea din „Mica Romă” a avut drept obiectiv în acest sezon calificarea în finala mare, iar în 2016 să se bată la campionat, însă acum, cu un an mai devreme poate pune deja șampania la frapat întrucât se regăsesește în postura favoritei la medaliile de aur.

*Gheorghe Rotar: „Suntem la un pas de o mare realizare”

Primarul Gheorghe Rotar, artizanul ascensiunii echipei blăjene, prin proiectul comun cu CJ Alba, consideră că echipa lui Darko Zakoc este în „pole position” în privința titlului, după acest succes pe muchie de cuțit, 3-2 lângă Turnul Chindiei, în al doilea joc al finalei. „Am obținut o victorie foarte grea, care contează enorm în economia finalei. Aici s-a văzut dăruirea și devotamentul fetelor și putem spune că la Blaj avem o echipă adevărată, care va fi și campioană. Suntem la un pas de o mare realizare pentru noi și județul Alba„, a spus edilul municipiului blăjean.

Echipa condusă de Darko Zakoc are avantaj de 2-0 la „general” și șansa să tranșeze soarta titlului în fața propriilor suporteri, în Sala „Timotei Cipariu”, dacă se impune în unul dintre meciurile programate în 27 și 28 aprilie.

*Sergiu Ștefănescu: „acum trebuie, mai mult ca oricând să rămânem realiști”

Chiar dacă Djerisilo (din nou o prestație fabuloasă) și compania sunt acum cotate cu prima șanse la distincția supremă în voleiul feminin, președintele Sergiu Ștefănescu cere mult calm. „Încă nu suntem campioni! Visăm la titlu, dar acum, mai mult ca oricând trebuie să CSM Targoviste - Volei Alba-Blaj finala37rămânem cu picioarele pe pământ. Sincer, nu anticipam că vom avea 2-0, noi ne gândeam la 1-1 după întâlnirile de la Târgoviște. Avem cele mai mari șanse la campionat, însă va fi foarte greu primul joc de la Blaj. Presiunea este pe echipa noastră, iar oponentele nu mai au nimic de pierdut„, a declarat Sergiu Ștefănescu. Volei Alba-Blaj are oportunitatea să intre în istorie, prin câștigarea primului titlu național la sporturi pe echipe din existența județului Alba.

Foto: Volei Alba-Blaj

[nggallery id=348]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanca Andreea Fleșer, campioană națională universitară la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanca Andreea Fleșer a devenit campioană națională universitară la baschet feminin și va evolua la Campionatul European Universitar în Ungaria Andreea Fleșer, baschetbalista originară din Aiud, a devenit campioană națională universitară cu echipa Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Universitatea Pitești. Turneul final s-a disputat la Oradea, cu participarea a 5 echipe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea