După un deceniu de activitate, record pentru Clubul Sportiv Shinkami Alba

La un deceniu de activitate, Clubul Sportiv Shinkami Alba a stabilit, la finele lunii decembrie, un record. 62 de sportivi, de toate vârstele, din Sebeș și Alba Iulia, au susținut exemenul de promovare în noul grad.

Examinarea a avut loc în Sala “Florin Fleșeriu” din Sebeș, sub îndrumarea a trei dintre instructorii clubului, sensei Dan Leonte 4 DAN, sensei Daniel Mihai Gâlea 3 DAN și sensei Marius Ardeleanu 4 DAN.

Trei dintre reprezentanții clubului, cu rezultate extraordinare, au obținut, în urma examenului, centura neagră: Bogdan Mirca, Andrei Pascu și Cătălin Aloman. Clubul Sportiv Shinkami are sportivi de excepție care au obținut titluri de campioni naționali în competițiile de Karate Kyokushin desfasurate la Sibiu de-a lungul anilor, performanțele fiind lăudate de profesorul John Huzu, președintele clubului.

“Urez pe această cale părinților și elevilor, un an 2020 prosper! Viitorul arată bine pentru clubul nostru”, a transmis profesorul John Huzu, reprezentantul clubului Shinkami Alba

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...