Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După succesul de la Târgoviște, Volei Alba-Blaj este la două victorii de titlu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba BlajVolei Alba-Blaj a debutat senzațional în prima finală din istoria clubului înființat în urmă cu 4 ani și a câștigat întâiul joc, la Târgoviște, scor 3-0.

Vineri, lângă Turnul Chindiei se dispută al doilea meci, de la ora 19.30, iar apoi titlul se va decide la Blaj, în 27 și 28 aprilie. Volei Alba-Blaj mai are nevoie de două succese pentru a celebra primul titlu național din istoria județului Alba, la nivelul sporturilor de echipă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Rotar: „Titlul se decide la Blaj”

Am spus că în luna aprilie vom juca cel mai bun volei posibil și acest lucru se adeverește. Am realizat o victorie foarte importantă și un lucru este sigur, indiferent de rezultatul jocului de vineri, pe care sigur vrem să-l câștigăm, soarta titlului se decide la Blaj„, a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Rotar.

*Zakoc: „Am făcut un joc perfect”

Antrenorul Darko Zakoc s-a bucurat de acest prim succes, dar consideră că echipa sa e obligată să rămână cu picioarele pe pământ. „Am făcut un joc perfect, dar nu-i nimic tranșat. Sunt convins că CSM Târgoviște va da o altă replică, de alt nivel. Trebuie să nu apară relaxarea, să rămânem la fel de concentrați„, a spus tehnicianul sârb după victoria indubitabilă din primul joc al finalei.

*Ștefănescu: „Ne-am crescut șansele la titlu”

A fost o sărbătoare pentru voleiul din Alba. Am venit la Târgoviște cu medaliile de argint la îndemână, am fost primiți remarcabil și ne-am impus pe merit. Am realizat o victorie importantă, trăim un moment extraordinar, dar încă n-am câștigat nimic. Prin acest prim succes am crescut șansele ca titlul să se decerneze la Blaj„, a apreciat președintele Sergiu Ștefănescu.

Foto: Cristi DUDEA, Târgovişte

[nggallery id=336]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea