Rămâi conectat

Sport

După medaliile de la Campionatele Naţionale de Juniori 1, Mihaela Acatrinei şi Bianca Molnar calificate la Campionatul Mondial din SUA

Dan HENEGAR

Publicat

în

Alexandru Maier CSS BlajLa recenta ediţie a Campionatelor Naţionale de Juniori 1, sportivii din Alba au cucerit trei medalii, la competiţie care s-a desfăşurat la Bucureşti, participând 449 de atleţi (185 la feminin, 264 la masculin), din 106 cluburi. Astfel, în proba de 10.000 metri marş, pe primele două locuri s-au clasat competitoare legitimate la LPS Alba Iulia şi CS Unirea Alba Iulia, pe prima poziţie Mihaela Acatrinei (timpul 50 de minute şi 46 de secunde), urmată de colega sa Bianca Molnar (50 de minute şi 50 de secunde, record personal). În aceeaşi probă, Patricia Rojneai a terminat pe locul al 6-lea (58 minute şi 49 de secunde, record personal). De asemenea, în proba de 800 de metri, Gabriela Stoia (LPS Alba Iulia/ CS Unirea) a terminat a 5-a, cu două minute, 12 secunde şi 99 de sutimi.

În plus, Alexandru Maier (CSŞ Blaj) a cucerit medalia de bronz în proba de 10.000 de metri, sportivul pregătit de Cristina Man stabilind şi el, un nou record personal (32 de minute şi 30 de secunde)

*Acatrinei şi Molnar calificate la Campionatul Mondial din SUA

Pe lângă aceste distincţii naţionale, Bianca Molnar (locul 12 anul trecut la Campionatele Mondiale de juniori 2 de la Doneţk) şi Mihaela Acatrinei (locul 12 în 2013 la Campionatele Europene de juniori 1 din Italia) au îndeplinit baremul necesar pentru participarea la Campionatele Mondiale pentru juniori 1 din SUA (22-27 iulie, Eugene). „Mă bucură aceste rezultate ale elevelor mele. Nu vreau să greşesc, dar cred că sunt singurul antrenor din ţară cu doi sportivi calificaţi la Campionatele Mondiale”, a declarat Gabriel Avram (CS Unirea/ LPS Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea