Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După experienţele Europa Alba Iulia şi Metalurgistul Cugir, Dan Mănăilă revine în Alba | Antrenorul va prelua Mureşul Vinţu de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După mandatele de la EDan Manaila Muresul Vintu de Jos 1uropa Alba Iulia (2012) şi Metalurgistul Cugir (o etapă, în 2014), antrenorul Dan Mănăilă revine în fotbalul din Alba.

Tehnicianul a acceptat propunerea venită din Liga a IV-a, de la Mureşul Vinţu de Jos, despre această variantă discutându-se şi în toamnă, când echipa era pregătită de Mihai Manea şi Raul Oargă, opţiunea fiind agreată de o parte dintre conducătorii Vinţului.

Mureşul a suferit din punct de vedere financiar în tur, iar acum a pierdut o serie dintre titulari, respectiv Cl. Oara (Performanţa Ighiu), V. Ignat, Borşoi, I. Grozav şi P. Muntean (Şurianu Sebeş).

În acest sezon, Dan Mănăilă a mai activat la Unirea Dej şi FC Bihor, pe care le-a părăsit din pricina problemelor financiare, iar în această pauză competiţională a mai fost curtat de FCM Alexandria (Liga a IVa, Teleorman)

Conform presei bihorene, nesiguranţa şi condiţiile existente la FC Bihor l-au făcut pe antrenorul Dan Mănăilă să accepte să lucreze la o echipă unde va fi şi salariat.
Mănăilă lasă o echipă muribundă în Liga a II-a pentru una care speră să ajungă în Liga a III-a. Mureşul Vinţu de Jos a încheiat turul pe locul 2 în Liga a IV-a Alba şi are drept obiectiv promovarea.
Nu puteam să aştept la nesfârşit să se întâmple ceva pozitiv la FC Bihor. De şase luni nu am dus un ban acasă. Am şi eu familie şi nimeni nu m-a întrebat dacă am ce pune pe masă. Nici mie nu îmi e uşor. Oamenii de la Mureşul Vinţu de Jos au fost extrem de hotărâţi şi am bătut palma. Sunt condiţii foarte bune acolo şi obiectivul a promovarea în Liga a III-a. Mie nu îmi e ruşine să muncesc indiferent de ligă”, a declarat Mănăilă pentru www.bihon.ro
Cu Dan Mănăilă pe banca tehnică FC Bihor a câştigat un meci şi a pierdut de 7 ori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea