Rămâi conectat

Sport

După demiterea de la HC Alba Sebeş, Octavian Achimescu îl acuză pe viceprimarul Adrian Bogdan: „este o nedreptate”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

universitatea-resita-hc-alba-sebesAntrenorul Octavian Achimescu, înlăturat de pe banca tehnică a echipei feminine de handbal HC Alba Sebeş în aceste zile, pune demiterea sa recentă pe seama unui diferend avut cu viceprimarul Sebeşului, Adrian Bogdan, mărul discordiei fiind Bianca Bogdan, jucătoarea şi totodată nepoata viceprimarului în cauză.

Sebeşul a devenit astfel „corabia nebunilor” în ceea ce priveşte handbalul feminin, echipa locală având sprijin financiar de la autorităţile din municipiu şi de la CJ Alba pentru a promova pe prima scenă.”Totul mi s-a tras de la un conflict avut cu viceprimarul Adrian Bogdan, n-am acceptat ce s-a încercat să mi se impună referitor la poziţia în teren a Biancăi Bogdan. Într-adevăr, la un amical am avut o discuţie mai aprinsă cu respectiva handbalistă, dar în ansamblu n-am fost de acord cu deciziile viceprimarului„, a spus Achimescu, antrenor campionatul trecut la HC Alba Sebeş, având drept colaboratori pe Virgil Costea şi Adrian Bogdan. Viceprimarul nu a răspuns apelurilor noastre telefonice, pentru a-şi preciza poziţia.

*Bianca Bogdan – „mărul discordiei”

Cei doi au mai avut în această primăvară anumite diferende, inclusiv la jocurile oficiale din Sala „Florin Fleşeriu”, Achimescu sugerând că Adrian Bogdan încearcă să se implice la echipă. „Este o nedreptate, o mârşăvie. Sâmbătă seara fetele au fost anunţate că a doua zi va fi o şedinţă ad-hoc, iar duminică eu am fost înlocuit, fără să fiu anunţat, sau chemat să dau explicaţii. N-a fost deloc corect, am aflat decizia luată de la una dintre jucătoare, după ce în săptămâna prealabilă, mi s-au dat asigurări că voi continua. Mai mult, într-o discuţie cu domnul Costea, acesta mi-a transmis că nu are ce să-mi reproşeze din punct de vedere profesional„, a încheiat Achimescu, acesta clasându-se campionatul trecut pe poziţia a 6-a în Divizia A.

*Adrian Bogdan replică: „Echipa a pierdut toate amicalele”!

Nu eu l-am schimbat pe Achimescu, echipa are un preşedinte. Dacă domnul Achimescu se uită în spate, i s-a aprobat un cantonament, încheiat cu o zi mai devreme, pentru ca aşa a considerat. Echipa a avut 5 meciuri amicale, toate pierdute, mai mult, HC Alba Sebeş nu e echipă mixtă de băieţi şi fete, să facă antrenamente cu băiatul lui în rând cu handbalistele. Eu nu ştiu de ce m-a acuzat legat de Bianca, eu niciodată nu i-am spus să o bage în teren. Am fost alături de el, dar ca şi reprezentant al administraţiei locale nu-mi permit să aştept să pierd toate jocurile de verificare, când am obiectiv promovarea„, a declarat astăzi viceprimarul Adrian Bogdan. „Meciurile amicale au fost 6, dintre care 4 au fost cu adversari din Liga Naţională şi n-am urmărit victoriile, şi rezultatul imediat, cât rodarea lotului şi modalitatea de a verifica potenţialul tuturor jucătoarelor. Băiatul meu este junior 2, n-aveam la antrenament decât 10 jucătoare de câmp şi 4 portari. În consecinţă am apelat la el pentru a completa efectivul, mai ales după ce a venit Dobromir, pentru a fi 12 pe teren. Am modificat durata cantonamentului pentru a avea o zi în plus de pregătire a jocurilor amicale de la Vâlcea. Atunci domnul Bogdan a fost de acord cu acestă decizie, după ce iniţial se vorbise să stăm până sâmbăta, în acel moment neştiindu-se exact când vom disputa respectivele amicale„, a replicat Achimescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea